Láďa Hruška v Prostřeno: Vaječníkový koňak a kůžičky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Láďa Hruška v Prostřeno: Vaječníkový koňak a kůžičky

Speciál tohoto týdne bude vychytaný. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude mít grády.
Speciál tohoto týdne bude vychytaný. Kromě skvělých jídel se můžete těšit i na zábavu, která bude mít grády. (FTV Prima)

Prostřeno! se po prázdninách vrací v plné síle a začíná speciálním „Vychytaným týdnem“. K plotně se postaví legendy a odvážné tváře pořadu Vychytávky Ládi Hrušky, včetně samotného moderátora pořadu. Jinak je ale všechno, jak má být, a hraje se o 60 tisíc a další tisíce v divácké volbě.

Hned v pondělí se k plotně postaví Láďa Hruška – moderátor pořadu Vychytávky Ládi Hrušky. Ten se nebál poodhalit své soukromí nejen před hosty, ale i před diváky, když hosty pozve k sobě domů – do malého, ale vychytaně útulného bytu v Praze. Láďa pochopitelně vsadí na samé vychytané recepty, když připraví špenátové minikarbošky, polévku z Ledového království, husokuřátko z jednoho pekáčku s petrželkovým knedlíkem a krtečka ve skleničce.

VIDEO č.1

Video se připravuje ...

Kromě polévky jsou to všechno osvědčené recepty, které Láďa vaří často a objevily se v jeho pořadu. Studená polévka je premiéra, ale Láďa si s ní hravě poradí. Láďův byt je docela malý, a tak se Láďa chystá prostřít na terase na střeše. Jenomže jeho plány ohrozí nevyzpytatelné počasí. Nad Láďovým bytem se honí mraky a bouřkové přeháňky. Všechno ale nakonec dobře dopadne, po předkrmu, který hosté ochutnají v bytě, se přesunou na terasu a užívají si nejen krásného výhledu, ale i příjemného počasí.

Během týdne se na taliři objeví také proslulé Láďovi kuřecí kůžičky a soutěžící budou obdarování "vaječníkovým" koňakem. „Marcelce se podařil majstrštyk, který se někomu podaří jednou za rok. A to mě tak rozesmálo, že nedovedu prostě ovládat své kosterní svalstvo," okomentoval Hruška záměrné přeřeknutí vtipné důchodkyně.

VIDEOč.2:

Video se připravuje ...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.