19letá hvězda ZOO Míša Pecháčková: Vyděsilo ji těhotenství! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

19letá hvězda seriálu ZOO Míša Pecháčková: Vyděsilo ji těhotenství!

Míša Pecháčková
Míša Pecháčková (Blesk:Jakub Poláček)

Nedávno jí bylo 19 let a sní o jiných věcech, než jsou plínky a noční pláč. Míša Pecháčková doslova hltala scénář, když zjistila, že její Sid z primáckého seriálu ZOO má všechny příznaky těhotenství. „Vyděsilo mě, že bych měla hrát nastávající matku,“ přiznala Aha! herečka.

Naštěstí to byla jen nevolnost z parfému a špatně od žaludku byl planý poplach. Nakonec to odnesl Geňa Genzer (56) s tím, že něco v kantýně špatně uvařil. „Ulevilo se mi! Fakt jsem se bála, že scenáristé to těhotenství nějak zařídí,“ svěřila se mladičká herečka.

Čtvrteční Prostřeno!: Co vlastně herci hrají?

Video se připravuje ...

Na těhotenství nepomýšlí ani v soukromém životě. Přece jen je na to ještě mladá, navíc má slibně rozjetou kariéru. Kromě seriálu ZOO vystupuje také v muzikálech v Divadle Broadway. A ulevilo se i jejímu seriálovému parťákovi Šimonu Bilinovi (27) neboli Adamovi řečenému Haďák.

„Adam získá velké peníze, protože mu vyplatí životní pojistku jeho rodičů. Pro mou postavu Sid je to úleva, babička jim přestane mluvit do vztahu,“ vysvětlila Míša. „Ona nejede jen po penězích, je to ale takový příjemný bonus. Uvidíme, co se stane dál. Každopádně ale už vím, že teď budeme s Adamem jen ve dvou a nikdo třetí není na cestě,“ dodala herečka spokojeně.

Michaela Pecháčková v ZOO sejde z cesty

Video se připravuje ...

Už se vdala

Herečka prozradila, že svou první lásku měla už ve školce. Uspořádali jim dokonce po odpoledním klidu svatbu. Pak se museli zase nechat rozvést. „První už opravdovou pusu jsem dostala jednou v létě na táboře,“ odtajnila půvabná Míša. Ze známostí na Instagramu má obavy, protože ne každá fotka a profil jsou pravdivé.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.