Suchánek v ZOO hraje s dcerou, ale... Táto mu říká jiná | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Suchánek v ZOO hraje s dcerou, ale... Táto mu říká jiná

Táta Michal se skutečnou dcerou Berenikou.
Táta Michal se skutečnou dcerou Berenikou. (Foto FTV Prima)

Splnil se jí sen. Berenika Suchánková (26) si chtěla v primáckém seriálu ZOO zahrát se svým skutečným otcem Michalem Suchánkem (57). „Scenáristé to vymysleli, že se sice potkáváme na place, ale táto mu říká Lucie Polišenská,“ prozradila mladá herečka.

Zatímco ona představuje studentku veteriny Petru, on hraje cirkusáka. Berenika si musela zvyknout, že před kamerou patří její otec kolegyni. „Říká mu táto a u nás doma nikdy takové oslovení nepadlo. My vždycky říkáme tatínek,“ prozradila Berenika. Většinou prý jen zasahuje do společného hovoru svého otce a jeho seriálové exmanželky Pavly Tomicové (60).

Prostor X: Rozhovor s Michalem Suchánkem

Video se připravuje ...

Bereniku baví, jak tatínek hraje. „Dost často představuje komické a podivínské role. Bylo tomu tak i v Krejzových, ale snaží se ty postavy odlišit a vždy si v nich něco najde, aby nebyly stejné. Věřte, že ale výborný je i v dramatické poloze,“ řekla Suchánkova dcera s obdivem. Po splněném přání s tatínkem má ještě jednu prosbu – kdyby se pro její postavu Petry našel nějaký přítel. Zvířat má kolem sebe dost, ale šikovný kluk by se prý hodil.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Nebezpečný hroch a ochránci zvířat

Nejvíc Bereniku na natáčení baví zvířata. Lákalo ji pomazlit se s hrošíkem, který se v ZOO právě v době natáčení narodil. „Bylo mi ale řečeno, že to je jedno z nejnebezpečnějších zvířat. On byl přitom tak roztomilý. Občas jdeme krmit žirafy, a to je nejkrásnější zážitek, který jsem díky natáčení mohla prožít,“ svěřila Berenika. Kvůli zvířatům a jejich ochráncům bude v seriálu velké pozdvižení.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.