Šteflová z Vyprávěj míří do ZOO: A hned rozdávala facky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Šteflová z Vyprávěj míří do ZOO: A hned rozdávala facky!

Lucie Šteflová jako majitelka útulku.
Lucie Šteflová jako majitelka útulku. (Foto FTV Prima)

Televizní diváci ji znají jako Majdu z Vyprávěj. Lucie Šteflová (27) ale od té doby povyrostla. V primáckém seriálu ZOO představuje majitelku psího útulku. „Hned jsem si na natáčení vzala pětiletou dceru Emmu, aby viděla pejsky,“ svěřila se herečka.

Jinak na její příchod určitě jen tak nezapomene kolega Marek Němec (41) coby Karel Rakušan. Dostal od ní rovnou dvě facky. „Přesně si vzpomínám na tu scénu, kdy jsem ji Markovi dala. Režisér byl spokojen a jelo se dál. Jak jsem ale byla v ráži, tak jsem mu ji vrazila ještě jednou, a to jsem už fakt nemusela,“ usmívá se herečka.

Tomáš Klus začne fotit v ZOO

Video se připravuje ...

„Tak mě to vtáhlo, že chudák dostal ještě jednu.“ Spolu s Lucií nastoupil do ZOO také Pavel Soukup (74). Hraje jejího dědečka. „Musím říct, že je velice galantní,“ pochvaluje si Šteflová. Pejsky ze seriálového útulku by si nejraději vzala všechny domů, ale tam už jednoho nalezence má.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.