Veronika Freimanová se bála, že jednu schytá: Napadení v ZOO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Veronika Freimanová se bála, že jednu schytá: Napadení v ZOO!

Přispěchal Ondřej Pavelka coby manžel.
Přispěchal Ondřej Pavelka coby manžel. (Foto FTV Prima)

Drsnou scénu uchystali scénáristé ZOO pro ředitelku Marii Roklovou. Na Veroniku Freimanovou (67) se vrhla zoufalá a rozzuřená matka jednoho zaměstnance, kterou hraje Radka Tesárková (52). „Tyhle scény jsou hlavně o přípravě,“ řekla Veronika, která se bála, aby jednu opravdovou neschytala!

Ředitelka v podání Freimanové se vždy snaží řešit věci po dobrém, jenže tentokrát se to vymklo z rukou a šlo opravdu do tuhého. Alespoň co se scénáře týká... „Nechtěly jsme se zranit. Domluvily jsme se s Radkou, kam až půjdeme,“ ujistila Freimanová. Měla kolem sebe statné ochránce, kteří jí pomohli, protože dotyčná byla dost rozhořčená, měla na paní ředitelku pifku. A šermovala rukama, že by jí leckterý boxer mohl závidět.

Žádný kancl...

„Pro nás herečky to byly možná malinko nervy, aby si nikdo nic neudělal. Bylo to natáčení, které je jiné než to poklidné obvyklé kancelářské povídání,“ vzpomíná na náročnější scénu herečka. „Jak to nakonec dopadlo? Na výsledek se podívejte,“ zve k obrazovce seriálová šéfová zoologické Marie Roklová, kterou nakonec od rozzuřené matky odtrhli spolupracovník Pavel Nečas (56) a představitel jejího manžela Ondřej Pavelka (67). Zachránili ji ale včas, aniž by jednu dvě schytala? To můžete vidět dnes ve 20.15 na Primě.

Veronika Freimanová: Jsem koncipovaná na delší tratě

Video se připravuje ...

Vánoce čekají!

Zatímco mnohdy má Veronika Freimanová před Vánocemi mraky práce, letošní natáčení je pro ni shovívavé. „Mám štěstí, protože budu mít na přípravu svátků čas. Poslední natáčecí den před Vánocemi mám dvacátého prosince,“ svěřila deníku Aha!. „Pak už se vánoční nálada rozjede na plné obrátky. Ráda bych měla dárky nakoupené s předstihem, nerada bych sklouzla k tomu ﷯shánět je na poslední chvíli, tak se snažím a vybírám,“ přiznává Veronika, která svátky slaví s rodinou, od níž dostala adventní věnec. „Vyráběla ho dcera s vnučkou. Je moc krásný a zdobí ho růžová křídla.“ Herečka už se velmi těší na to, co přinese rok 2023, a vzpomněla, co se jí kdysi o svátcích přihodilo. „Dostala jsem bleděmodrý krepsilonový svetr. Natáhla jsem se přes svíčku pro cukroví, a plamínek udělal do dárku díru. Naštěstí jsem se nespálila,“ prozradila.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.