Nečekaná láska na obzoru! Fešák Lambora klofnul... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekaná láska na obzoru! Fešák Lambora klofnul...

Lambora má novou dračici
Lambora má novou dračici (instagram)

Sexy právnička z oblíbeného seriálu O mě se neboj v podání mladé talentované herečky Sáry Rychlíkové (23) nezamotala hlavu jen divákům u obrazovek. Vše nasvědčuje tomu, že už nějakou dobu randí s lamačem dívčích srdcí, Markem Lamborou (27). 

Není to sice tak dávno, co Lambora vykřikoval cosi o tom, že žádný vztah nehledá a chce se zaměřit pouze sám na sebe, ale lásce neporučíš, zvlášť, když do cesty vstoupí proklatě sexy Rychlíková, která je single. 

Staronový pár? Hvězda Slunečné Lambora a misska Bezděková opět spolu!

Video se připravuje ...

Krátce před tím, než se totiž s Lamborou začala vídat, dala vale svému současnému partnerovi a zároveň hereckému kolegovi se seriálu Vojtovi Vodochodskému (28). A prý to nebylo nic hezkého. „Mezi Vojtou a Sárou to skončilo neslavně. Dostal od ní kopačky a nese to opravdu špatně,“ potvrdil pro eXtra.cz zdroj z okolí bývalých partnerů. 

Novou lovestory ani jeden z vrkajících holoubků nepotvrdil, ale blíží se sezóna společenských akcí, není tedy vyloučeno, že se páreček brzy objeví na veřejnosti ruku v ruce. 

Misska Andrea Bezděková nechala Lamboru doma a vyrazila do Varů! Kdo jí dělal doprovod?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.