Ve Slunečné se máčel Lambora, v ZOO to bude pro změnu Burešová! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Ve Slunečné se máčel Lambora, v ZOO to bude pro změnu Burešová!

Zráchaná a prostydlá Eva, jinak chůva v rodině soudce Viktorie Viki Janečková. Měla strach, jestli se dětem nic nestalo, neutopily se...
Zráchaná a prostydlá Eva, jinak chůva v rodině soudce Viktorie Viki Janečková. Měla strach, jestli se dětem nic nestalo, neutopily se... (Foto FTV Prima)

Pořád jsou propojeny. Hvězdy ze Slunečné a ze ZOO mají na televizní obrazovce podobný osud. V úterý musel do vody jako zachránce Marek Lambora (26), v ZOO se dnes nedobrovolně vykoupe Eva Burešová (28). Nejenže v obou seriálech hrají stejní herci, ale i scénáře jsou podobné. Jako přes kopírák... Asi není divu, když je pod oběma projekty podepsaný scenárista René Decastelo (48)...

Marek coby Janek Linhart ve Slunečné tahal z lomu seriálového Slaninu v podání Karla Zimy (50). Toho zahnala do vody lačnost po zlatě, jenže hospodský povaleč coby potípěč přecenil své síly a polykal andělíčky. Eva Burešová, která ve Slunečné hraje Týnu Popelkovou a v ZOO zpěvačku Viktorii, zase naletí dvěma malým sígrům Sofince a Benovi v podání Adélky Hesové (6) a Jakuba Bartáka (8).

Forejt a bronzová Burešová: Že mi cenu předával Přemek bylo romantický!

Video se připravuje ...

Ti si na ni vymyslí, že se Beník topí v jezírku. Dokonce na hladinu hodí jeho čepici. Eva nezaváhá a vrhne se do chladné vody. „Scény se napřed pořádně nazkoušely na suchu. Točilo se na Šeberově říjnu, proto dostala jak Eva, tak kostým neopren. Aby neprochladli,“ prozradil mluvčí seriálu Ducký. „Jakub se moc těšil, zažije nějaké dobrodružství,“ dodal. Na natáčení dohlíželi kaskadéři připravení hned zasáhnout. Bylo samozřejmě vzhledem k chladu a situaci žádoucí, aby se podařilo natočit záběr na první dobrou. Eva Burešová si žertík dětí nenechala líbit a hned vymyslela pomstu. Stáhla seriálového uličníka do vody k sobě, aby si to taky užil.

Hvězda Slunečné Eva Burešová: V novém diáři poodhalila soukromí!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.