Benešová, Lambora a spol. nejsou žádná ořezávátka: Adrenalin mají v krvi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Benešová, Lambora a spol. nejsou žádná ořezávátka: Adrenalin mají v krvi!

Lucie Benešová
Lucie Benešová (archiv Blesku)

Pořádně dobrodružné léto si vychutnal Marek Lambora (27) během chytání vln v Portugalsku. Herecká kolegyně Lucie Benešová (47) pro změnu sjížděla na raftu divokou řeku a zpěvačka Markéta Konvičková (28) si zase zapěla při seskoku padákem.

Lucie Benešová (47): Odvážná rafťačka

Herečka a pětinásobná maminka nasadila helmu, záchrannou vestu a s partou kamarádů se vplula na raftu do místy bouřlivé řeky Cetina v Chorvatsku. „Sáhla jsem si na své hrdinské dno! Vydali jsme se na dobrodružnou raftovou plavbu,kterou jsem bohužel nemohla celou zdokumentovat, páč jste pořád ve vodě, v jeskyni či skáčete z šílených útesů a držet mobil není myslitelné,“ napsala nadšená Lucie. „Máme všichni bomba zážitek a také bomba úžeh, ale stálo to za to!“ doplnila ještě.

Marek Lambora (27): Ostříhaný a ošlehaný

Miláček dívek a žen Lambora shodil svou typickou patku a s rozverným účesem se předvedl jako ošlehaný surfař. „Těžko na cvičišti, lehko na bojišti v tenhle den konkrétně na téhle pláži úplně neplatilo,“ napsal fešák Janek z primáckého seriálu Slunečná ke snímku, na němž vypadá s prknem ve vlnách nebezpečně sexy.

Kateřina Průšová 20 let po svém vítězství v Miss ČR: Opravdu stárne?

Video se připravuje ...

Markéta Konvičková (28): Zpívající výsadkářka

Konečně došlo na vánoční dárek od jejího pilota René Kuboše (34). Zpěvačka si splnila sen a skočila s padákem z letadla. Samozřejmě v tandemu, za asistence instruktora. „Tak tohle je zážitek na celý život. To bylo něco úžasného! Ještě teď se směju jak slunce a vykřikuju radostí,“ prozradila Markéta své prvotní pocity u snímků před seskokem a pak také během přistávání za romantického západu slunce.

Kateřina Průšová (38): Krásná lezkyně

Modelka vyrazila za krásami přírody našich slovenských sousedů. Kdo by čekal, že bude sdílet snímky z nějakého luxusního resortu, je na omylu. Královna krásy z roku 2002 obula trekové boty, oblékla legíny, na záda hodila batoh a vydala se vstříc Popradskému plesu. A také adrenalinovému výstupu po železných schodech na vrchol Podlesok.

Staronový pár? Hvězda Slunečné Lambora a misska Bezděková opět spolu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.