Chlad, Kaplická a Konvičková míří k oltáři: Prasklo to až ve Varech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Chlad, Kaplická a Konvičková míří k oltáři: Prasklo to až ve Varech!

Richard Chlad a Anna Marie Kánská v Karlových Varech na filmovém festivalu.
Richard Chlad a Anna Marie Kánská v Karlových Varech na filmovém festivalu. (Foto Aha! –Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, Alena Červená, Instagram, Facebook)

Tři páry a čtyři svatby. Nemůžete se dopočítat? Je to tak, miliardář Richard Chlad (61) s partnerkou bude mít veselky hned dvě. Vdávat se bude 14 let po smrti architekta Kaplického (†71) i Eliška Kaplicky-Fuchsová (45). Jen zpěvačka Markéta Konvičková (29) má zásnubní prsten již 3 roky a... Stále nic!

Chlad a Kánská

Dvojitý sňatek Dcera Blaženy (Veroniky Kánské, 56) z filmové série Slunce, seno... Anna Marie Kánská (30) už plánuje s miliardářem Richardem Chladem (61) svatbu. Jak Aha! prozradili, svatby budou dvě. „Pracovně počítáme s listopadem,“ řekl Richard, který také upřesnil, že první veselka bude v teple, na Maledivách. „Pak nás ještě oddá Aničky tatínek, který je starostou v jižních Čechách v Žiželicích,“ dodal ženich s tím, že svatební přípravy nechá na rodině Kánských. „Ríša už si nechává oblek šít a já klasicky nechávám všechno na poslední chvíli,“ smála se Anna, která dokonce potvrdila, že po svatbě bude mít partnerovo příjmení Chladová. „Jsem Češka a neuznávám nepřechylování,“ dodala.

Markéta Konvičková o odložené svatbě: V čem byl partner rychlejší?

Video se připravuje ...

Konvičková a Kuboš

Neví, kdy se vezmou! V den, kdy zpěvačka Markéta Konvičková (29) oznámila svému partnerovi, že je těhotná, ji dlouholetý partner, pilot René Kuboš (35), požádal o ruku. Od té doby uplynuly už tři roky a svatba je stále v nedohlednu. Bude vůbec? „Úplně nevíme,“ smála se Markéta. „Jsem hodně impulzivní a už jsem i jednou řekla, že zítra je hezké datum, tak půjdeme na úřad... Ale byla zrovna neděle a měli zavřeno, tak třeba to vyjde jindy,“ nehází flintu do žita zpěvačka.

Kaplická a Lucák...až opraví vilu

Vdova po světoznámém architektovi Janu Kaplickém (†71) Eliška Kaplicky (45), plánuje se svým partnerem Jozefem Lucákem (38) svatbu. „Koupili jsme vilu Čerych, kde Václav Havel natáčel film Odcházení. Tu teď budeme dva roky rekonstruovat a pak může být svatba,“ prozradila deníku Aha! s úsměvem na rtech Eliška, která již nyní o partnerovi mluví jako o svém muži.

Konvičková vzpomíná na Zagorovou: Měly jsme společné plány!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.