S rodinou v obytňáku nebo s partou v moři: Hvězdy vyrazily na dovolenou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

S rodinou v obytňáku nebo s partou v moři: Hvězdy už vyrazily na dovolenou

Těhotná Monika Leová s rodinou a obytným vozem.
Těhotná Monika Leová s rodinou a obytným vozem. (Instagram)

Léto už jim začalo! I práce se dá brát jako dovolená. Své o tom ví zpěvačka Markéta Konvičková (29) nebo muzikant Bořek Slezáček (56). Některé celebrity vyrazily k moři za prací, jiné si užívají moře a exotická místa s rodinou nebo kamarády.

Monika Leová (31): Itálie na kolečkách

Těhotná moderátorka s manželem Martinem Košínem (32) a dcerou Miou (2) na cestě po Itálii zažívají s jejich obytným vozem i pěkně perné chvilky. Na začátku to vypadalo, že budou cestovat hlavně po autoopravnách, teď už si užívají krás italských jezer se vším všudy. Po cestě se ještě rodinka zastavila u přátel na svatbě i u jezer Lago di Como a Lago di Mezzola. „Nemohli bychom mít aspoň takovéhle jezero v Česku? V té Itálii mají vše. Jezera, hory, moře...“ posteskla si Leová.

Holky na víně: Monika Leová

Video se připravuje ...

David Gránský (31): S Pagáčovou v Turecku

Hvězda ZOO a Slunečné odjel se svou partnerkou Nikolou (29) a jejich synkem Mateem (1) na dovolenou do Turecka. Parťáky jim tu dělá Panenka z Agrometalu Patricie Pagáčová (34) s manželem Tiborem (31) a jejich dcerkou Bibianou (2). Už na letišti si dali pánové pivo, a nezůstalo jen u něj. „Přivítání bylo příjemné,“ přiznal další vypitou sklenku u vstupu do hotelu Gránský.

Bořek Slezáček(56): Policistou na Jadranu

Na ostrově Hvar se teď nachází herec, producent a hudebník Bořek Slezáček. V Chorvatsku natáčí krimiseriál s názvem Na Jadranu, kde hraje policistu. „Doufáme, že sedíme ve správné lodi,“ strachoval se Bořek, aby s kolegyní Alžbětou Ferencovou (31) na natáčení dopluli v pořádku.

Marta Kubišová a Bořek Slezáček, hvězdy psího festivalu Blesk tlapky: Co vás čeká?

Video se připravuje ...

Markéta Konvičková (29): S bratry Bendigy v Tunisku

Zpěvačka odletěla s bratry Bendigy a manžela nechala doma. „Zdravím z Tuniska, kde po šesti letech natáčíme videoklip. A vlastně hned dva,“ napsala na Instagram finalistka SuperStar. S hvězdou filmu Banger Marcelem (24) a zpěvákem Janem (29) si společnou pracovní dovolenou umějí užít. „Tak a teď přijde scéna, kdy točíme při večeři. Nemohu se rozhodnout, co za sako na sebe,“ prožíval Honza Bendig velké dilema. Ten s Konvičkovou naposledy natáčel v roce 2017 jejich společný česko-romsky zpívaný videoklip Toužím.



Přečtěte si
dodoslav
11. 11. 2023 • 10:22

Na dovolenou jedindě s kufrem na čtyřech kolečkách. Vůbec se nenadřete, ale zase pak manipulace například v dopravním prostředku může být trochu náročnější - http­s://ww­w.eku­fr.cz­/kufry-na-4-koleckach ..a co vy? jaký kufr je pro vás nejlepší?

koliaska
29. 10. 2023 • 22:55

Dovča v obytňáku by se mi líbila. To my jsme letos byli v Chorvatsku. Ubytování jsme si ale řešili až tam. Největší strach jsem měla z té cesty. Hlavně jak to zvládnou děti. Nakonec to ale bylo v pohodě. Na http­s://ww­w.2d­in.cz/ jsme jim před odjezdem koupili takový přehrávač na filmy do auta, takže dětí měly o zábavu postaráno.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.