Drtivá ztráta pro Gránského, miminko nešlo zachránit | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Drtivá ztráta pro Gránského, miminko nešlo zachránit

David Gránský s manželkou ukázali syna Matea.
David Gránský s manželkou ukázali syna Matea. (blesk)

Noční můra každého rodiče nabyla u Davida Gránského (30) a jeho manželky Nikoly reálných obrysů. Jejich miminku náhle přestalo tlouct srdce, lékaři už nemohli nic dělat. 

V červnu minulého roku pár oznámil šťstnou zprávu. Gránský a Nikola oslavovali příchod na svět syna Matea, který jim aktuálně dělá největší radost. „Já koupu, krmím, uspávám, to mám od začátku. Tak mám v tuto dobu s Mateem ten svůj čas. Je to někdy náročný samozřejmě, někdy spí, někdy ne, ale je to krásný,“ svěřil se nedávno David Super.cz a je zřejmé, že si svou otcovskou roli náležitě užívá. 

Kdo složil hvězdně nazpívaný hit seriálu Sestřičky? Gránského mladší brácha Tom Sean!

Video se připravuje ...

David ale vůbec nyní poprvé přiznal, že Nikola nebyla těhotná prvně. O nenarozené miminko bohužel přišli ve třetím měsíci. „O tomhle strašně smutným období vůbec nemluvíme, což je možná špatně. Tehdy jsme to strašně obrečeli, navíc my jsme to tehdy už oznámili rodině a nejbližším kamarádům. Všichni nám říkali, že jsme mladí zdraví lidi, co by se mohlo pokazit. Ale i tak se něco pokazit nakonec může,“ prozradil David v rozhovoru pro Blesk. 

Vyzdvihl také sílu své partnerky, pro kterou musela být ztráta o mnoho bolestnější. „Vůbec si nedokážu představit, jaké to musí být pro psychiku té ženy. Protože ve chvíli, kdy jsme se to dozvěděli, Nikču objednali na zákrok až za čtyři dny,“ popsal. Ačkoli jde o událost smutnou, Gránský věří, že prostřednictvím svého otevřeného vyjádření může podpořit páry se stejnou zkušeností. 

David Gránský o dítěti: Rodičovské plány mu zhatil koronavirus!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.