David Gránský má doma poklad: Manželka ušetřila na Řím | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

David Gránský má doma poklad: Manželka ušetřila na Řím

David, Nikola a Mateo v Římě.
David, Nikola a Mateo v Římě. (Foto Instagram.com, ara)

Relax v Itálii si na konec roku naplánoval David Gránský (30) alias Albert z primáckého seriálu ZOO. Momentálně si dává menší pauzu od divadla i televize a místo toho věnuje čas rodině. Takže se mohl pochlubit romantickými fotkami z Říma, Věčného města.

S manželkou Nikolou (29) a půlročním synem Mateem absolvovali prohlídku památek a pochutnávali si na místních specialitách. Zanedlouho se ze zahraničí vrátí do vysněného domu ve Statenicích u Prahy, který si David nechal pro svou rodinu postavit ještě před svatbou. S optičkou Nikolou jsou spolu už dvanáct let, vzali se v létě 2019.

Blesk Podcast: David Gránský promluvil o natáčení Tvoje tvář... Proč nechtěl ztvárnit Michaela Jacksona?

Video se připravuje ...

„Nikola je moje kotva. Já jsem bohém, je fajn mít doma člověka, který má všech pět pohromadě,“ popsal Gránský v talkshow 7 pádů Honzy Dědka manželku, která má pod kontrolou také jeho diář a stará se mu o termíny, protože je prý velmi zodpovědná. „Když jsem zjistil, na kolik by taková paní nebo pán na správu diáře přišli, moje žena řekla, že se o to radši bude starat sama a za ušetřené peníze pak někam pojedeme na dovolenou,“ vysvětlil.

Trapněji se David Gránský v životě necítil. Takhle ho v primácké show potrápila jeho vlastní žena

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.