Hvězda seriálu ZOO Pecháčková: První líbačka před kamerou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Hvězda seriálu ZOO Pecháčková: První líbačka před kamerou!

Herci se snažili nemyslet na zapnutou kameru.
Herci se snažili nemyslet na zapnutou kameru. (Foto FTV Prima, Instagram.com)

Poprvé v životě se musela líbat před kamerou! Pro teprve 18letou Michaelu Pecháčkovou, kterou diváci primáckého seriálu ZOO znají jako milovnici zvířat Sidonii, to bylo těžké. „Kamera byla hodně blízko,“ svěřila se mladá herečka po natáčení líbačky s Davidem Gránským (30).

Divačky u obrazovek mnohdy vzdychají u líbacích scén, zvlášť když jde o nějakého slavného fešáka. Ti dva, kterých se to týká, ale většinou chtějí mít podobné scény co nejrychleji za sebou. „Měla jsem štěstí, že s Davidem, který je skvělý, to nebylo tak trapné,“ prozradila seriálová Sidonie.

Podlehla svůdci

Letos čerstvě v lednu plnoletá herečka ještě mnoho podobných záběrů vzhledem k věku netočila. Byla to pro ni novinka. „Když je kolega příjemný, známe se a třeba i kamarádíme, je to lepší,“ přiznala Míša. Její Sidonie dlouho vzdorovala náletům seriálového Alberta. Nyní úpornému svůdci podlehla a skončila v jeho objetí.

Dětská hvězda z Primy dostala hlavní roli! Má se Burešová začít bát?

Video se připravuje ...

Pusou to nekončí

A podle zjištění deníku Aha! půjde jejich vztah ještě mnohem dál. Vypadá to, že některé rozhovory v dalších dílech povedou vleže. „Dostala jsem se do věku, kdy už dětské pusy netočím. Přecházím na ty zamilované,“ naznačila sama Pecháčková.

Tajná oslava

David Gránský oslavil minulý týden (11. března) třicátiny. Od seriálu ZOO a potažmo televize Prima dostal dort ve tvaru PlayStationu, který stále jako kluk miluje. Na jeho soukromé oslavě mu zazpívala Iva Pazderková (42). Největší dárek ale na oslavence teprve čeká. Brzy se stane tátou! Manželka Nikola je těhotná.

Marie Rottrová porazila covid: Oslava 80. narozenin bude, ale bez syna! Uvázl v Kanadě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.