Proměna Gránského: Kamarádi se smějí, co manželka? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Proměna Gránského: Kamarádi se smějí, co manželka?

David Gránský s manželkou na svatební cestě
David Gránský s manželkou na svatební cestě (instagram.com)

Herec, ze kterého se ženám podlamují kolena, David Gránský (29), má po svém boku asi opravdu tu pravou. Jeho manželka Nikola (27) ho pochválí snad za všechno, co udělá.

Pohledný herec a zpěvák David Gránský (29) byl oblíbený především ve své roli doktora Bojana v seriálu Sestřičky. S touto rolí už se sice rozloučil, ale jak se říká, kde něco končí, tam i něco nového začíná. Jak píše Blesk.cz, Gránský měl získat hlavní mužskou roli v nově připravovaném seriálu Zoologická. Scénář si vyžádal i změnu jeho vizáže. „Po pěti letech doktora Bojana nastal čas na změnu, na nový vzhled a novou roli,“ napsal sám herec na svůj profil na sociálních sítích.

Laurinová a Němec v dnešních Sestřičkách: Sex ve skladu!

Video se připravuje ...

Je do něj zamilovaná až po uši!

A jak řekl, tak se taky stalo. Rázem se z Davida stal blonďák s vousy. Kamarádi se mu kvůli tomu smáli, ale hercova manželka Nikola stála při něm. „ Někteří kamarádi se mu smějí, ale mně se to líbí," svěřila se Nikola, která se živí jako optička.

Sabina Laurinová: Můj konec v Modrém kódu nebyl hezký...

Video se připravuje ...

 

I když nemusí, většinou svého manžela doprovází na téměř každé společenské akci. Je mu bok po boku, a jde vidět, že je z něj i po tolika letech vedle. Pro web Blesk.cz se také svěřila s tím, že už mají konečně dokončený jejich dům. Tak teď už jenom zasadit strom, zplodit syna, a mají hotovo!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.