Konec seriálu Sestřičky: S herci se loučili ve špíně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Konec seriálu Sestřičky: S herci se loučili ve špíně!

Frejová měla co dělat, aby se nerozbrečela.
Frejová měla co dělat, aby se nerozbrečela. (Foto FTV Prima)

Poslední záběry točili v sutinách a ve špíně. Hvězdy seriálu Sestřiček David Gránský (29), Kristýna Frejová (49) a spol. si tak dárky na rozloučenou dávali v lepším případě na chodbě ateliérů, v horším přímo uprostřed spouště, která zůstala po dotočení závěru seriálu.

Žádný velký nablýskaný mejdan se nekonal. Kolegové z rubavského urgentu se po poslední klapce museli rozloučit nejen se známými kulisami, ale hlavně spolu, a to v hodně depresivním prostředí. „Nám je to všechno líto, je to tu depresivní, všude prach, suť. Smějeme se, ale to je obranný mechanismus. Je to jak na pohřbu,“ popsala ateliérové dusno Míša Tomešová (30) alias sestřička Barča Holasová. „Operovali jsme včera s Romanem Zachem poslední výkon na sále. Bylo to šílený.

Video ze seriálu najdete zde:

Video se připravuje ...

Přijde mi, že jsme v nějaké počítačové hře. Mám pocit, že se tu objeví vetřelec,“ dodal Marek Němec (40), který strávil v kůži doktora Davida Hofbauera tři a půl roku. Že bude poslední scéna hodně dramatická, naznačil i Ondřej Rychlý (28). „Nikdo netušil, že se to potáhne takhle dlouho, jsme za to všichni rádi. Byla to krásná práce, vážili jsme si jí všichni. Jak líp to může skončit než v prachu, krvi a v potu.“ Poslední díl Sestřiček sledujte 23. června od 20:15 hod.

Svatba Sabiny Laurinové a Saši Rašilova v Sestřičkách už dnes!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.