Koukalová má důvod k úsměvu: Pohádkový kšeft! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Koukalová má důvod k úsměvu: Pohádkový kšeft!

Gabriela Koukalová
Gabriela Koukalová (Ivy E. Morgan)

Po ukončení biatlonové kariéry se z Gabriely Koukalové stala žena mnoha tváří. Vydala knihu, chopila se mikrofonu a rozhodla se ukázat své zlato v hrdle. Nyní přijala příležitosti si vyzkoušet hraní. Medailistka z olympijských her získala roli v seriálu Sestřičky Modrý kód.

Rodí se snad nová televizní hvězda? Koukalová ztvárnila v primáckém seriálu samu sebe v čase své aktivní sportovní éry. „Je to moje první větší herecká zkušenost, první s dialogy. A musím říct, že je to zajímavé řemeslo, díky kterému si člověk může vyzkoušet mnoho profesí. Já jsem byla zvyklá na monotematické činnosti, herectví je v mých očích proto hodně zajímavé. Kdyby přišla nějaká další nabídka, asi bych ji neodmítala,“ přiznala Koukalová  iDnes.cz po prvním natáčecím dni.

V seriálu Sestřičky si zahraje i Gabriela Koukalová!

Video se připravuje ...

Natáčení probíhalo v místech, které je Koukalové velmi blízké -  v tréninkovém středisku biatlonistů v Jablonci nad Nisou. A jak sama přiznává, na místo má rozpolcené vzpomínky.  „Tady jsem zažila spoustu těžkých i hezkých chvil. Od dvou let jsem se tu učila lyžovat. Jen co jsem se naučila chodit, naši mě tu zkoumali, jestli jsem vhodný adept na lyžování. Před třemi lety jsem si řekla, že sem už v životě nevkročím,“ svěřila se.

Koukalová si vybrala šperky pro Sportovce roku:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.