Koukalovi šli rozvodu naproti: Dohnala je karma! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Koukalovi šli rozvodu naproti: Dohnala je karma!

Gabriela a Petr Koukalovi
Gabriela a Petr Koukalovi (Martin Hykl)

Když si v květnu 2016 po dvouleté známosti řekli své »ano«, láska je zaslepila natolik, že porušili snad všechny možné svatební zvyklosti. Nyní se Gabriela (30) a Petr (34) Koukalovi rozvádějí.

Byla to tehdy v Panském Týnci velká sláva! Biatlonová královna se vdává, vyvoleným miláčka národa se stal olympijský badmintonista, který porazil rakovinu. Navzdory nedůvěře okolí oba v sílu své lásky věřili tak moc, že se vzali v květnu, navíc v pátek třináctého. „Svatba v máji, nevěsta na máry,“ zvěstuje však lidová pranostika pohřební nosítka párům oddaným v pátém měsíci.

Tak zle to u Koukalů naštěstí nedopadlo, ale šťastný konec za příběhem dvou sportovních hvězd nehledejte. „Občas se stane, že se společná cesta dvou lidí rozdělí a pak je načase pokračovat cestou jinou, vlastní. To je nyní i náš případ, můj a Petrův,“ napsala dvojnásobná stříbrná olympijská medailistka na Facebook a dodala, že se pár rozpadl před několika měsíci. „Rozvod je tak »pouze« formálním krokem,“ doplnila Koukalová. Sportovní pár se spolu na veřejnosti už delší dobu neobjevoval, rozvod je jen vyvrcholením dlouhé krize. Veselka v nejsmolnější den roku očividně nebyla ten nejlepší nápad…

V seriálu Sestřičky si zahraje i Gabriela Koukalová!

Video se připravuje ...

Co všechno Koukalovi na veselce porušili?

Svatba byla květnu babské pranostiky mají jasno, veselka v máji znamená neštěstí »Ano« si řekli v pátek 13. nejsmolnější den v roce, který přitahuje všemožné průšvihy Ženich uvázal motýlka s tímhle outfitem prý novomanželům může uletět štěstí.

Jak si budou dělit majetek? Ve hře jsou miliony!

Potřesení rukou, úsměvy a poklidný rozchod? Zapomeňte, rozpad manželství Gabriely a Petra Koukalových bude ještě pořádný boj! Při porcování společného majetku je v banku balík. Oba expartneři se zaklínají frázemi o tom, jak zůstávají kamarády. „Stále jsme v kontaktu jako přátelé, a to stejné platí o našich rodinách, které nám v posledních měsících byly oporou,“ řekl Koukal. Jenže realita je trošičku jinde, podle informací Aha! spolu manželé komunikují pouze přes právníky. To není rozhodně ideální scénář před porcováním realitního medvěda: Koukalovi si totiž v Hořovicích postavili luxusní vilu v odhadované hodnotě 25 milionů, před dvěma lety k tomu v Bedřichově přikoupili chatu za 12 »míčů«. Přidejte investici do franšízy školek pro děti Elánek, a na mysl se vkrádá palčivá otázka: bude mít závod o majetek vítěze?

Zpátky nejede vlak, jdu dál. Koukalová se teď ukáže ve StarDance

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
11. 9. 2020 • 07:59

Lidé se zaměřují na majetky,ale je daleko horší než ty miliony ztracená víra v partnerství,lásku a rodinu

DWEI
11. 9. 2020 • 07:41

Gábina bude trpce litovat, že nebyla uzavřena předmanželská smlouva - ona vydělala miliony na rozdíl od něho..... Badmintonista ukáže při dělení majetku svůj pravý charakter

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.