Biatlonová exbulimička Koukalová: Sjíždím se cukrem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Biatlonová exbulimička Koukalová: Sjíždím se cukrem

Gabriela Koukalová
Gabriela Koukalová (Facebook)

V obavách o tloušťku se z ní kdysi stala bulimička a dobrovolně zvracela jídlo. Tohle temné období už ale Gabriela Koukalová 30) dávno překonala. Teď si exbiatlonová hvězda naopak užívá sladkostí, které jsou pro ni drogou.

Postavu má úžasnou, snad ještě lepší než během aktivní kariéry. Není divu, sport, byť už ne profesionální, je stále nedílnou součástí jejího života. „S pravdou ven. Dřu ve fitku, běhám, cvičím, abych se pak mohla takhle odměnit,“ práskla na sebe a nabídla fanouškům video z cukrárny, kde brouzdala od jedné laskominy ke druhé. Větrníky, indiáni, kremrole, dorty, koláče, medovník... Proboha, tomu se nedá odolat!

Takhle Gabriela Koukalová oznámila konec kariéry: Je čas na další životní etapu

Video se připravuje ...

A právě sladkosti jsou podle Gabči i důvod, proč má pořád tak dobrou náladu. „Sorráč všem, komu jsem se v poslední době vysmála. Dobrej matroš alias nadbytečné množství cukru v krvi,“ naznačila, co je její droga. Kokain? Marihuana? Pervitin? Fuj, samý hnus! Tahle moje sladká závislost má ty správné grády!

Zpátky nejede vlak, jdu dál:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.