Marta Jandová opět porotkyní! Kolegy jsem skoro uškrtila, říká | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Marta Jandová opět porotkyní! Kolegy jsem skoro uškrtila, říká

Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová a Jaro Slávik v porotě Česko Slovensko má talent
Jakub Prachař, Diana Mórová, Marta Jandová a Jaro Slávik v porotě Česko Slovensko má talent (Facebook)

Zpěvačka Marta Jandová (47) jde z jedné show do druhé! Tentokrát se však nebude řadit mezi soutěžící, nýbrž usedne za pult porotců v soutěži Česko Slovensko má talent. Celý projekt byl kvůli celosvětové pandemii pozdržen, nyní se však v plné síle vrací jak porotci, tak soutěžící!

Zpěvačka Marta Jandová je skutečně ráda, že může být opět součástí projektu světového kalibru. Nejvíce ale nastávající porotkyni těší návrat do starých ››nekoronových‹‹ kolejí. „Musím říct, že to je opravdu fajn. Moc jsem se těšila a je vidět, že byla pauza. Lidé měli čas trénovat a získali odvahu se skoro po dvou letech zase přihlásit. Je to super, mám pocit, že každý den natáčení je lepší než ten předešlý. I přivítání se všemi bylo hezké a vřelé, moje kolegy jsem skoro uškrtila, když jsem je objímala,“ přiznala zpěvačka webu ŽivotvČesku.cz.

Marta Jandová o práci na Frekvenci 1: Umělci se diví, že makám každý den

Video se připravuje ...

Moderátorská škatulata

Ačkoli pořad se svými oblíbenými tvářemi baví diváky již několik let, letošní ročník zaznamenal pár změn. Tou hlavní je bezpochyby změna moderátora. Vedle oblíbeného Davida Gránského (29) bude stát neméně zkušená Jasmina Alagič (28), která v minulosti moderovala pěveckou soutěž SuperStar. Jak na změnu moderátora reagovala Jandová? „My moderátory vlastně skoro nevidíme, protože čísla komentují v pozadí, když je zrovna sledujeme. Vidíme se na začátku a na konci, jinak se potkáme jen v zákulisí. Musím říct, že si opravdu sedli a Jasmina to dělá moc dobře, takže se mi to líbí," uvedla zpěvačka a porotkyně soutěže.

Kdo složil hvězdně nazpívaný hit seriálu Sestřičky? Gránského mladší brácha Tom Sean!

Video se připravuje ...

Letošní ročník bude podle Marty plný překvapení. Více než kdy předtím totiž bude platit přísloví „Nesuď knihu podle obalu.“. „Je to hodně zvláštní, ale letos mě překvapují lidé, u kterých si při příchodu řeknu, že to bude hrůza, ale pak mi spadne brada. Dokonce už jsem několikrát křičela, protože tam bylo nebezpečné číslo, během kterého se ve světě už v minulosti někdo zabil. Opravdu se je na co těšit,“ dodala s úsměvem Jandová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.