Rytmusova Jasmina ukázala syna: Ten už je velký! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rytmusova Jasmina ukázala syna: Ten už je velký!

Alagičová s manželem Rytmusem
Alagičová s manželem Rytmusem (Foto Instagram)

Jasmina Alagič žije poklidným rodinným životem s manželem Patrikem Vrbovským alias Rytmusem a jejich synem Sanelem. Známá dvojice se rozhodla nezveřejňovat na sociálních sítích obličej jejich malého štěstí, i tak však Jasmina občas sdílí snímek, na kterém je syn alespoň trochu vidět.

Čas opravdu nemilosrdně utíká. Z malého miminka Patrika Vrbovského a Jasminy Alagičové je už totiž velký chlapec, který se stal největším parťákem slavných rodičů. Rapper a moderátorka se rozhodli už po porodu, že nebudou zveřejňovat na sociálních sítích tvář syna a budou pouze prezentovat snímky, na kterých je Sanel otočený zády k objektivu. Fanoušci tak sice nevědí, jestli je malý Vrbovský v obličeji po mamince, nebo tatínkovi, ale vidí, jak krásně roste a jaké outfity mu jeho maminka obléká. Vzhledem k tomu, že je Alagičová v roli matky šťastná a spokojená a Rytmus je zase v sedmém nebi z role otce, je velmi pravděpodobné, že se jejich rodina v budoucnu rozroste.

Prostor X: Rozhovor s Patrikem Rytmusem Vrbovským

Video se připravuje ...

Trailer na dokument Tempos a raperovi Rytmusovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
lekno
20. 6. 2021 • 21:45

Co s nimi vyváděli v Botswane ještě před r. 2013 – hnus. Sanové měli zákaz přístupu k vrtúm s vodou na svém území, též dělat si vlastní vrty s vodou. Vláda jim prostě zamezovala přístup k vodě na jejich území, o které se museli předtím dokonce soudit s vládou Botswany. Bylo tam veliké naleziště drahokamú – o dúvod více zbavit se Sanú.. Korporace – nenasytné hromadění kapitálu.. Takový přístup agresorú udělá jednou ze Země nehostinnou planetu Mars, pokud se to nezastaví. Sanové byli mírumilovní, přátelští lidé, žili v souladu s přírodou. Ale nemohli vyhrát proti přesile kolonizátorú a jejich zbraní. Skončili podobně, snad ještě húře než zbytek Indiánú v rezervacích v Americe.. Tak alespoň doufám, že Sanelko bude na tom lépe a čeká ho při Jasmině a Patrikovi hezký život..

lekno
20. 6. 2021 • 21:35

To není móda ale opatrnost ze strany rodičú, že tvář dítěte neodhalí. Jelikož mají rozum, myslí na bezpečnost a soukromí malého synka na netu. Dělají to i jiní rodiče. Hezké fotky s děťátkem.. Mě by ale zajímalo, odkud se zjevila myšlenka s nezvyklým jménem Sanel. Jedině, co vím, že existují Sanové - púvodní obyvatelé Afriky, žeby odtud ta inspirace ? Sanové nemají černou pleť, spíše svetlohnědou a nepovažovali sami sebe púvodně za černochy. Ale byli skoro vyhubeni kolonizátory s tmavou i bílou pletí. Likvidace, ženy jim kradli a zbytek vytlačili do pouštných oblastí. Dokonce Holanďané je v čase kolonizace jejich území lovili a jedli, protože tyhle obyvatelé Afriky neměli ani za lidi. Děs..

aveneta
20. 6. 2021 • 20:36

Pokud je spolu tato rodinka šťastná a v poho, tak jim to zcela přeji oni nemají finanční problémy a to je polovina úspěchu ve vztahu ta druhá polovina je o vlastním vztazhu

martika1
20. 6. 2021 • 18:55

Nová móda na Slovensku. Ukazujú chrbáty detí - ako by sme boli na to zvedaví. Ak chcú súkromie, tak nech nedávajú žiadne fotky s deckami. Ale asi prachy z Instagramu za reklamu a zadarmo nejaký tovar alebo dovolenky, sú super.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.