Manželka Rytmuse překvapila fanoušky: A je to venku, konec spekulacím! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Manželka Rytmuse překvapila fanoušky: A je to venku, konec spekulacím!

Slovenský rapper a Jasmina Alagičová
Slovenský rapper a Jasmina Alagičová (Instagram)

Jasmina Alagičová (30) coby moderátorka SuperStar 2018, nemohla chybět na party k letošní řadě této pěvecké soutěže. Manželka rappera Rytmuse před časem změnila barvu vlasů, fanoušci si však na moderátorce všimli jiné změny a nešetřili kritikou.

Alagič se na sociální síti Instagram před pár dny pochlubila snímkem od kadeřníka. Moderátorka změnila barvu vlasů a od fanoušků se dočkala několika pozitivních komentářů. S čím se však manželka Rytmuse nepochlubila, byl estetický zákrok v podobě zvětšení rtů kyselinou hyaluronovou.

Moderátorka šla s pravdou ven až poté, co na její změnu začali ve velkém negativně reagovat fanoušci. „Její pusa je opravdu obrovská. Nemůžu se přestat dívat,“ napsal dle webu extra.cz jeden z uživatelů. „Rty Jasminy vypadají jako jeden velký airbag,“ píše další.

Alagičová si však kritiku nenechala líbit a na negativní komentáře se rozhodla hromadně reagovat. „Moji drazí přátelé, ráda vám odpovím na téma zvětšení rtů. Tak, jako vždy, i nyní vám bez jakéhokoliv zamlžování nebo podobných zbytečností všem mohu odpovědět – ANO, dala jsem si aplikovat kyselinu hyaluronovou! Momentálně jsou rty o něco větší, než budou ve finále vypadat, protože to mám stále velmi čerstvé. Zhruba za pár dní uvidíte, zda se vlastně až tak změnily“ napsala na Instagramu.

Na video s Jasmimou Alagičovou se můžete podívat zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.