Rytmusova Jasmina se pustila do chudé matky: To myslí vážně?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rytmusova Jasmina se pustila do chudé matky: To myslí vážně?!

Jasmina se dostala do sporu se svou fanynkou.
Jasmina se dostala do sporu se svou fanynkou. (Foto Profimedia)

Moderátorka a nyní již manželka Rytmuse (42), Jasmina Alagič Vrbovská (30), prožívá momentálně hotový ráj na zemi. Je zamilovaná, šťastná, těší se na první miminko. Proto své euforické pocity ráda ventiluje i na sociální sítě. Jenže překvapivě z toho může být v momentě oheň na střeše.

Jasmina se nedávno na svém Instagramu zamyslela nad tím, jak by prezentace jejího spokojeného života na sociálních sítích měla vypadat: „Chci, aby tu byl vidět můj skutečný život, radost z maličkostí, nedokonalostí i dokonalostí. Takže nehledejte každodenní posty o bio stravě, o tom jak zachránit planetu, zvířátka atd. Rozdíl mezi mnou a Vámi není žádný. Jsme lidi. Všichni sobě rovní,“ napsala podle Blesk.cz na svůj profil. Ne každý ovšem její pohled na svět sdílel s ní.

„Všechno, co píšeš, je milé a pěkné. Jen někdy trochu smutné. Ty prezentuješ telefon, dětské věci, kosmetiku, oblečení, hrnce a za reklamu to dostaneš zadarmo, a nebo ještě pěkně zaplaceno,“ upozornila ji jedna ze sledujících, že konkrétně její život má s běžnou realitou pramálo společného.

Podobně to viděla i další. „A co ty, co jim muž donese výplatu 700 eur a žena doma na mateřské skoro nic nedostává? Ty můžou jen slintat a smutně listovat tvým profilem,“ okomentovala její profil jistá Katarína.

Tím ovšem Jasminu překvapivě vytočila. „Jediné, co mi přijde smutné, je tvůj postoj. Je cítit, že si status nepochopila. Určitě jsi tím chtěla říct, že se lidem, kteří nemusí obracet každé euro, žije lépe. Bezpochyby ano. Ale já jsem v tomto příspěvku mluvila o štěstí z maličkostí, o mém přístupu k životu,“ rozběsnila se Rytmusova vyvolená.

„Proč jsi na sobě a svém životě nezamakala předtím, než sis udělala dítě? Ano, teď přijde milion výmluv, že ne každý má takové možnosti atd., ale ruku na srdce, fakt nejsou žádné?“ neodpustila si nepříjemné rýpnutí na její adresu. Většina dala moderátorce v tomto ohledu za pravdu.

 

 



Přečtěte si
lekno
22. 7. 2019 • 16:59

Jasmínka čaká bábo, možno preto je trocha precitlivelá. Ale realita je taká, ako spomenuli tie dve ženy - mnoho obyčajných ľudí žije s priemerným platom minimálnej mzdy alebo aj s nižším - keď sú napr. na dohode. A tie možnosti - naozaj nemá každý v živote rovnaké podmienky a možnosti, aby mohol žiť exkluzívne - na ružovom obláčiku. Aj keby sa zodral, nedostane sa k vysokým zárobkom. Keď už niekto tak žije - ako moderátorka Jasmína, tak z tej výšky nevidí jasne na zem a nemože dobre poznať život chudobnejších, chápať ich pocity - potom vznikajú nedorozumenia. Mňa by skor zaujímalo, ako konkrétne by ona chcela pomocť tým zvieratkám, aby neboli týrané, keď už spomína túto tému. Veď v súčasnosti je povolené vládami predaj výrobkov testovaných na zvieratách, využívanie volne žijúcich zvierat na zisky pre cirkusy, týranie hydiny v klietkových chovoch, atď... Bude vari apelovať na politikov pre zmenu zákonov, alebo čo konkrétne sa udeje ? Myslím, že vobec nič .. A to je tiež realita.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.