Rytmusova Jasmina se pustila do chudé matky: To myslí vážně?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rytmusova Jasmina se pustila do chudé matky: To myslí vážně?!

Moderátorka a nyní již manželka Rytmuse (42), Jasmina Alagič Vrbovská (30), prožívá momentálně hotový ráj na zemi. Je zamilovaná, šťastná, těší se na první miminko. Proto své euforické pocity ráda ventiluje i na sociální sítě. Jenže překvapivě z toho může být v momentě oheň na střeše.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanas.sahr...@...
18. 02. 2020 17:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

lekno
22. 07. 2019 16:59

Jasmínka čaká bábo, možno preto je trocha precitlivelá. Ale realita je taká, ako spomenuli tie dve ženy - mnoho obyčajných ľudí žije s priemerným platom minimálnej mzdy alebo aj s nižším - keď sú napr. na dohode. A tie možnosti - naozaj nemá každý v živote rovnaké podmienky a možnosti, aby mohol žiť exkluzívne - na ružovom obláčiku. Aj keby sa zodral, nedostane sa k vysokým zárobkom. Keď už niekto tak žije - ako moderátorka Jasmína, tak z tej výšky nevidí jasne na zem a nemože dobre poznať život chudobnejších, chápať ich pocity - potom vznikajú nedorozumenia. Mňa by skor zaujímalo, ako konkrétne by ona chcela pomocť tým zvieratkám, aby neboli týrané, keď už spomína túto tému. Veď v súčasnosti je povolené vládami predaj výrobkov testovaných na zvieratách, využívanie volne žijúcich zvierat na zisky pre cirkusy, týranie hydiny v klietkových chovoch, atď... Bude vari apelovať na politikov pre zmenu zákonov, alebo čo konkrétne sa udeje ? Myslím, že vobec nič .. A to je tiež realita.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.