Jasmína o Rytmusovi: „Věděla jsem, že je to v řiti.“ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jasmína o Rytmusovi: „Věděla jsem, že je to v řiti.“

Rytmus a Jasmina
Rytmus a Jasmina (Instagram)

Občas se pracovně setkali, ale jak říká Jasmina Alagičová (30), k intenzivnímu jiskření zpočátku nedošlo. Dokonce ji svého času štvalo, že Rytmus (42) donekonečna opakuje na Instagramu video s jejím moderátorským vstupem v SuperStar. Jenže pak Jasmině najednou napsal, že se staví, aby ji pozdravil.

Když se potkali, konečně pochopila, o co jde. „Věděla  jsem, že je to v řiti,“ přiznala pro slovenský časopis Eva. „Znáš ten pocit, že si sedneš k někomu, koho až tak moc neznáš, ale řeknete si asi pět vět a máš pocit, že jste spolu sto let? Do té doby jsem o tom jen slyšela, respektive jsem to měla tak jen s některými kamarádkami,“ popsala osudové setkání Jasmina.

Zároveň si je vědomá toho, že láska přišla v pravý čas. „Patrika jsem potkala v nejlepším možném čase. Už měl za sebou hnaní se za kariérou, dokazování si něčeho, toužil mít vyvážený život, po boku někoho, koho může milovat. Myslím, že je velmi rád z toho, co našel, a prožívá to. To bys v životě neřekla, a ani já bych to do něj v životě neřekla, jaký dovede být partner. Jeden starostlivý, chápavý, neskutečný muž, v první řadě myslí na tebe, a až potom řeší sebe,“ svěřila se manželka Rytmuse redakci uvedeného magazínu.

Dokonce se kvůli ní prý naučil vstávat v ranních hodinách, přestože se nikdy před tím netajil, že klidně vstává až ve tři odpoledne. „Řekl mi, já jsem se nastavil na tebe, a těší se z toho. Jsme spolu nonstop. Nejsem naivní a nevím, jestli to tak bude i za pár let, ale pokud by bylo, budu mu líbat ruce – nohy,“ řekla na adresu svojí lásky zamilovaná Jasmina.

Video, kde Rytmus poprvé přiznal, že si jeho srdce získala Jasmina, si můžete připomenout zde: 

Video se připravuje ...



Přečtěte si
santamonica
17. 8. 2019 • 03:59

Tohle je tedy opravdu slecna, nebo pani na urovni. Vim, ze sprostota a vulgarita jsou ted povazovany za velice modni, ale nebyla ona nekde v televizi? To se takhle vyjadruje ve zpravach? Jedine co muzu dodat je to, ze tahle pani je nejen v ri*i, ale uplne v pr**li.

waki@...
16. 8. 2019 • 13:59

ⓈpFling.com — skvělé seznamka pro dospělé s inteligentní vyhledávací systém najít sеx partnera!

xcarodejka
16. 8. 2019 • 11:52

Bylo to sice trochu kvapem po rozchodu, ale možné je všechno a lásce se má fandit. Čas ukáže. Jedno moudro říká "Sex bez lásky unaví veselé podvodníky."

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.