Rytmus jako opařený? Jasmina z něj udělala hlupáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rytmus jako opařený? Jasmina z něj udělala hlupáka!

Rytmus se zachoval trapně
Rytmus se zachoval trapně (instagram.com)

Na Slovensku po sobě jdou. To ukazuje spor mezi rapperem Patrikem Vrbovským (44), komičkou Simonou Salátovou a také Jasminou Alagičovou Vrbovskou (31). Poté, co se hudebník do bavičky pustil, očekával, že ho v zesměšnění Simony podpoří i manželka Jasmina, to se však krutě mýlil a asi zůstal zírat…

Komička Simona Salátová se ve stand-up show pustila do sportovkyně Dominiky Cibulkové, která to v minulosti od fanoušků pěkně slízla například za její oblibu v kožešinách. Poté, co bylo její vystoupení odvysíláno, se bývalé tenistky chtěl zastat rapper Rytmus, který však zvolil velmi nešťastný způsob. Vrbovský se totiž na sociální síti začal vysmívat postavě Salátové. „Lidičky, buďme solidární. Nač si kupovat jedny velké šaty, když z nich můžeš ušít šaty pro 20 bezdomovců,“ napsal podle Blesku a nutno dodat, že se moc nevyznamenal.

Jasmina překvapila

V tomto hloupém a dětinském chování ho nepodpořila manželka Jasmina Alagičová Vrbovská. Ačkoliv za manželem jindy pevně stojí a všude hlásá, jak se milují, nyní se rozhodla své lásce oponovat.

Prostor X: Rozhovor s Patrikem Rytmusem Vrbovským

Video se připravuje ...

Ahojte insta kamarádi! Včera jsem dostala docela velké množství zpráv, jestli se nevyjádřím k situaci mezi paní Simonou a mým mužem. Vůbec si nechci připadat jako třídní učitelka, ale tedy svůj názor řeknu… Milá Simono, svým vystupováním jste v mých očích vykopala průměrné dno, drahý Paťo, svou reakcí jsi za ní do něj vesele skočil a ještě se radoval, že v něm jsi. Nebudu jako partner paní Simony tvrdit, že jsem hrdá, protože nejsem!... V konečném důsledku se domnívám, že šíření takovéto energie je pro nás jako společnost mnohem nebezpečnější než to, že si někdo spálí zadek v exotice, nebo zvláštní vláda. P.S.: Chovejme se všichni dnes tak, abychom se za to zítra nestyděli,“ vyjádřila se ke vzniklé situaci bývalá moderátorka SuperStar.

Trailer na dokument Tempos a rapperovi Rytmusovi. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.