Moderátorka Bartošová: S tímto sympaťákem randí už tři roky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Moderátorka Bartošová: S tímto sympaťákem randí už tři roky!

Linda Bartošová
Linda Bartošová (foto Instagram)

Moderátorka Linda Bartošová (28) patří mezi nejúspěšnější a nejkrásnější televizní hvězdy u nás a možná i ve světě. Už pár let její srdce patří známému fotbalistovi a rapperovi z Havlíčkova Brodu, který za první hudební nahrávku schytal pořádnou pokutu.

Krásná hvězda České televize Linda Bartošová už cca tři roky randí s fotbalistou Tomášem Kučerou (29), který působí i jako rapper pod pseudonymem TK27. Kučera hrající za Teplice, svou hudební kariéru zahájil v roce 2018, kdy se objevil v písni rappera, který si říká CA$HANOVA BULHAR, konkrétně v tracku s názvem Off Season. Kvůli slovům v Off Season schytal fotbalista od FAČR pokutu 40 tisíc korun a stal se tak z něj známý fotbalový rebel.

Bartošová na castingu České Miss: Přibrala jsem 3 kila!

Video se připravuje ...

Se známou a úspěšnou moderátorkou se podle slov Lindy neseznámil ani na hřišti, ani na koncertě hudební skupiny 58G, do které Kučera patří, nýbrž na výstavě. Bartošová je se svým partnerem natolik spokojená, že dokonce přiznala, že se těší na roli maminky a s Kučerou určitě plánuje založit rodinu. Linda také v podcastu U Kulatého stolu pověděla, že se směje té skutečnosti, že se jako bývalá modelka dala dohromady s fotbalistou. Ačkoliv by se ráda tomuto klišé vyvarovala, s Kučerou si jednoduše asi byli souzeni. Jejich společné snímky najdete v naší galerii.

Linda Bartošová: Misska, která odešla dělat zprávy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.