Skvělá zpráva pro diváky: Bartošová ve vrací! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Skvělá zpráva pro diváky: Bartošová ve vrací!

Linda Bartošová
Linda Bartošová  (ČT)

Psychické problémy krásné moderátorky Lindy Bartošové (29) jsou tatam. Objevila se ve Varech a rovnou pracovně. Rýsuje se už pevný termín, kdy se s ní diváci začnou opět pravidelně vídat?

„Práce v České televizi pro mě znamená hodně. I proto jsem se ale rozhodla, že z osobních důvodů potřebuji načas pracovní pauzu. Vedení ČT a zpravodajství jsem velmi vděčná, že mi vyšli vstříc.“ Těmito slovy oznámila Bartošová loni na podzim své půlroční neplacené volno. Vše nasvědčovalo tomu, že se kráska a tehdejší finalistka soutěže Miss potýká se syndromem vyhoření.

Linda Bartošová: Misska, která odešla dělat zprávy

Video se připravuje ...

Teď už to ale vypadá, že démony pokořila. Na filmovém festivalu dělala jeden rozhovor za druhým. „Moc vděčná, že jsem po MFDF a Jednom světě mohla pracovat i pro karlovarský filmový festival, vést besedy v angličtině s nesmírně zajímavými lidmi z celého světa o jejich filmech, co nekašlou na svět. S některými z nich i potančit a slíbit si další setkání,“ pochlubila se podle zjištění Expresu hvězda České televize. 

Diváky zajímá jediné - datum, kdy se jejich oblíbená zprávařka vrátí. Televize ale zatím oficiální návrat neoznámila. „Nadále čerpá dříve ohlášené volno. O jejím návratu na obrazovky bude Česká televize včas informovat,“ řekl její zástupce pro ŽivotvČesku.cz.

Prostor KVIFF X: Rozhovor s Lindou Bartošovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.