Výběr překvapí! Legendárního Karla Gotta bude hrát ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Výběr překvapí! Legendárního Karla Gotta bude hrát ...

Karel Gott s manželkou Ivanou
Karel Gott s manželkou Ivanou (Foto Karel Gott Agency, reprofoto YouTube)

Minisérie shrnující největší momenty života české popové princezny Ivety Bartošové (†48) vzbudila velký ohlas. Tvůrci totiž ukázali, že do rolí obsadili věrné kopie hlavních aktérů, kteří v podání Anny Fialové (27) a Vojtěcha Vodochodského (28) předvedli skvělé výkony. Překvapil i Ondřej Brzobohatý (38) v roli Ladislava Štaidla (†75), který mu díky šikovným maskérům z oka vypadl. Otázkou ale je, jestli nadšení bude trvat i až nastoupí Ondřej Ruml (41).

„V epizodní roli Karla Gotta v chystaném pokračování minisérie Iveta z dílny Voyo Originál se objeví zpěvák Ondřej Ruml. Vedle Saši Rašilova v roli Karla Svobody jde tak o další z postav tehdejšího šoubyznysu, které se v minisérii objeví,“ sdělil eXtra PR manažer Voyo Michal Prokeš.

V pokračování minisérie se objeví i Matouš Ruml

Video se připravuje ...

Obsazení vysokého zpěváka, který zazářil v pěvecké soutěži X Factor, však nejde mnohým tak úplně na rozum. Nejenže Ruml měří dobrých 190 centimetrů, což ke Gottovi, který by se na něj vešel dvakrát, moc nepasuje, ani typově si však nejsou podobní. Budiž útěchou, že Ondřej Ruml je jeden z našich nejtalentovanějších zpěváků u nás, svým hlasem Mistrovi ostudu rozhodně neutrhne!

Jiří Pomeje – dluhy, alkohol, skandály, rakovina. Kontroverzní osobnost se stala vděčným soustem pro média

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
zuzakirsch
12. 10. 2022 • 22:50

Tak si nasadí gumáka na hlavu, abyste byli spokojení...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.