Kdyby jen Iveta věděla: Zatajené manželství Pomejeho | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kdyby jen Iveta věděla: Zatajené manželství Pomejeho

Manželství bylo plné vzestupů a pádů
Manželství bylo plné vzestupů a pádů (Foto: Aha ! - Marek Pátek)

Manželství Jiřího Pomeje (†54) a Ivety Bartošové (†48) bylo sice krátké, ale velmi intenzívní. Nechyběla v něm láska, vášeň, ale ani oheň. Během dvou let ale nedošlo v životě Jiřího ke sňatku jen s popovou princeznou...

Neoficiální manželství Pomeje prožíval i se svým blízkým přítelem Pavlem Páskem (55). „Dali jsme se dohromady u filmu Z pekla štěstí, pak jsem nastoupil jako partner do Kameňáků a už jsme spolu tu káru táhli dál. Jirka byl naprostý šílenec, nenormální hovado, ale uměl být neskutečně fajn. A byl chodící studnice geniálních i úplně pošahaných nápadů. A jinak to mezi námi byla kolikrát Itálie se žárlivými scénami, stejně jako v manželství. Když někoho máte rádi, tak se i perete,“ zavzpomíal na něj producent, který s ním prožil i ty nejbolestivější dny. 

Nová minisérie Iveta odhalila zajímavé momenty ze života Bartošové

Video se připravuje ...

"Věděl jsem, že umře, doktoři nás na to připravovali, že není žádná naděje na vyléčení, ale ve skutečnosti vás na to nepřipraví nikdy nic. Myslím na něj pořád. Aspoň, že na konci netrpěl. Naposledy jsem s ním mluvil 48 hodin před jeho odchodem. Zdá se mi to jako dlouhá doba, řešili jsme věci jako normální chlápci, kteří se u toho smějou a těší se, až se zase uvidí, Poslední měsíc se jeho mentální stav neskutečně zlepšoval. Říkal, že se cítí dobře, že se duševně pročistil, že mu chutná čistá voda, že se rád kouká ven na stromy. Byl v pohodě," sdělil Blesku už dříve Pásek k odchodu přítele. 

Andrea Pomeje o rozchodu se svalovcem: Musím k psychologovi! Takhle to dál nejde

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Shane26
7. 7. 2022 • 01:07

Pomlouvat toho, kdo už se nemůže bránit, že vlastně byl gay, je hodně přes čáru! A nemůže se už k tomu vyjádřit ani Iveta, která s ním žila, takže kdyby byl jinak orientovaný, asi by to poznala..👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.