Změna jména pod tlakem! Melena vytáhl z bryndy Muk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Změna jména pod tlakem! Melena vytáhl z bryndy Muk

Josef Melen
Josef Melen (Foto: Petr Novotný, Pavel Machan, Ladislav Křivan, ara)

„Jednou jsem si mu u skleničky vína vylil srdce. Řekl jsem mu: ,Peťo, jsem dospělý chlap a oni po mně pořád chtějí Né, pětku né a abych zpíval jako dítě!" přiznal Josef Melen (49) bolestivý komplex Petru Mukovi (†45). Co mu starší kolega tehdy poradil?

„V roce 1989, kdy jsem vyrostl a chtěl dělat svoji muziku, to nedopadlo dobře. Když někomu nutíte, aby v 16 letech stále zpíval písničky o zvířátkách, a on už by přitom rád zpíval pro holky, není to dobře. A pak jsem začal jako jeden z moderátorů vysílat v rádiu Golem, poprvé jsem tam narazil na to, že moje jméno někomu vadí a musel jsem vysílat pod přezdívkou Jan Alan," popsal nečekané problémy kdysi populární dětský zpěvák v magazínu Lifee.cz. Pak se ale naštěstí objevil Petr Muk, který mu změnil dosavadní pohled na život.

Josef »né, pětku né« Melen: Můj odchod od Ringo Čecha měl dohru na StB!

Video se připravuje ...

„Podívej se kolem nás. Kolik je nových jmen a talentových soutěží. Vyber si kterékoli jméno, a když ho řekneš mezi lidmi, tak si nikdo nespojí, kdo to je. Když si ale vyberou tvé jméno, většina lidí si vybaví alespoň jednu z tvých písniček. A to je obrovské plus! Tak toho koukej využít a nebuď kvůli tomu naštvaný. Máš něco, co ostatní nemají,“ odtajnil Melen radu zkušenějšího kolegy a dodal: „Takhle jsem se na to nikdy nedíval, ale díky Petrovi jsem se to naučil.“

Dojatá dcera Petra Muka (†45) Noemi: Vypadá jako on! Jakou jeho vlastnost zdědila?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.