Rychtáře nepozvali na premiéru Ivety: Jsem rád, létaly by tam facky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rychtáře nepozvali na premiéru Ivety: Jsem rád, létaly by tam facky!

Kolega zesnulé Ivety Bartošové (†48): Podal trestní oznámení na Rychtáře! Kvůli čemu?
Kolega zesnulé Ivety Bartošové (†48): Podal trestní oznámení na Rychtáře! Kvůli čemu? (Martin Hykl, archiv J. Šimka, archiv)

Na premiéru třídílné minisérie Iveta do kina Lucerna tvůrci pozvali jak syna Artura Štaidla (25), tak sestru Ivanu (56). Vdovec Josef Rychtář (64) ale na slavnostní uvedení seriálu o životě Ivety Bartošové (†48) pozvánku neobdržel.

Přitom to byl i Rychtář, který musel k natočení životopisné série dát souhlas, stejně jako zpěvaččina rodina. „Nepozvali mě a popravdě řečeno mi to vůbec nevadí. Já bych tam stejně nešel,“ řekl deníku Aha! Rychtář.

Nezájem o mámu

I kdyby se ale udržel, tak by prý stejně vznikly nepříjemnosti. „Určitě bych pozdravil Artura a on by mi možná neodpověděl. A také bych se ho určitě zeptal na to, proč se za těch osm let od Ivetiny smrti neozval. To ho nezajímá, jaké byly poslední dny jeho maminky?“ táže se Rychtář, který by stejně tak oslovil i Ivanu, Ivetino jednovaječné dvojče. „Té bych se zeptal, proč s ní Iveta odmítala komunikovat a v žádném případě ji nechtěla pustit k nám domů do Uhříněvsi. Iveta o Ivaně nechtěla po celou tu dobu, co jsme byli spolu, ani slyšet. Tak by mě zajímalo, proč. Mně to říct ani náhodou nechtěla,“ komentoval Rychtář.

Příčina smrti Altmannové. A reakce Rychtáře na seriál o Ivetě

Video se připravuje ...

Na pohřbu nebyli

Vdovec se podivoval nad tím, že se Artur a Ivana nepřišli s Ivetou rozloučit do krematoria a do Lucerny na premiéru dorazili. Ivana dokonce vážila cestu ze Švýcarska, kde žije. „To nikdy nepochopím. V Lucerně se producírovali, dát Ivetě sbohem u rakve to ale ne. Prostě je za všech okolností dobře, že jsem v té Lucerně nebyl! Nedopadlo by to dobře,“ zdůraznil Rychtář.

Pár facek pro Gottlieba?

Rychtář dalé vysvětloval, proč bylo lepší, že na premiéru nebyl pozván. „Vím, že jsem vznětlivý a pravděpodobně bych se neudržel a vlepil pár facek Tomášovi Gottliebovi za ty řeči, co tam žvástal,“ přiznal vdovec, který prvního manažera Ivety prý opravdu nemusí. Přitom Gottlieb pozvánku dostal...

Francie se loučí s Belmondem! A policie kvůli Ivetě vyhledala Rychtáře

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Wamena
9. 5. 2022 • 23:09

Není vrah Lenatko!!! Není!!! Nejdřív si nastuduj právní odstavce a předpisy 😉.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.