Syn Bartošové (†48) a Štaidla (†75): ZDĚDIL MILIONY ALE... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Syn Bartošové (†48) a Štaidla (†75): ZDĚDIL MILIONY ALE...

Artur Štaidl oslavil 25. narozeniny
Artur Štaidl oslavil 25. narozeniny (profimedia.cz, arciv Blesku)

Po slavných rodičích sice zdělil spousty peněz, práce se ale nebojí. Přestože by Artur Štaidl dost možná do konce života nemusel nic dělat, živí se rukama a jde vlastní cestou. 

Děti slavných rodičů mívají prometenou cestičku. Syn Ivety Bartošové (48†) a Ladislava Štaidla (†75) se ale po ztrátě rodičů musel i přes útlý věk postavit na vlastní nohy! Že se nebojí obyčejné práce nedávno i ukázal.

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce! A Zagorové utrpení do konce života

Video se připravuje ...

Artur Štaidl (25) zveřejnil totiž svůj životopis na svých sociálních sítích a je vidno, že mu dřina není cizí. Syn legendárních hudebníků v minulosti pracoval po hotelech jako číšník nebo barman, ale má tu i zářezy tvrdší řehole, například správce objektu nebo pozici domovníka. Naposledy provozoval firmu, která půjčuje na nejrůznější akce vodní dýmky. 

Veřejnému životu se vyhýbá, výjimku udělal pouze na premiéře snímku Karel, kam vyvedl i svou krásnou brunetku. Zádné zprávy o něm nemá ani poslední partner Bartošové Josef Rychtář. „Já jsem Artura viděl naposledy čtyři dny předtím, než si Ivetka vzala život. To byl v Uhříněvsi, odkud jsem ho odvezl k jeho otci do Prahy, a bylo domluveno, že pak přijede na čtyři dny k Ivetce. Bohužel, to už se neuskutečnilo, protože Ivetka život ukončila. Naposledy jsem ho tedy viděl v dubnu roku 2014, kdy jsem s ním měl možnost hovořit a byli jsme tam jako rodina spolu,“ řekl pro ŽivotvČesku.

Ačkoli o Arturovi není moc vidět ani slyšet, je zřejmé, že jeho kroky vedou správným směrem. Jeho rodiče by na něj mohli být náležitě pyšní.

Golda se vrátila do života Artura! A Maciuchová pohřeb nechtěla, kolegové i tak plánují loučení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.