V čem se našel Artur Štaidl? To by jeho rodiče koukali! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

V čem se našel Artur Štaidl? To by jeho rodiče koukali!

Artur Štaidl se svými rodiči.
Artur Štaidl se svými rodiči. (profimedia.cz, arciv Blesku)

Brány českého showbyznysu byly Arturovi Štaidlovi (25) vždy otevřeny, on však dal na rady svého tatínka, hudebního skladatele Ladislava Štaidla (†75), a svůj život si buduje mimo záře reflektorů. Momentálně se rozhodl rozšířit si studijní obzory, které mají k hudebnímu průmyslu, v němž se oba jeho rodiče pohybovali, daleko.

Peníze nezaručují úspěch. Toho si je vědom i syn zpěvačky Ivety Bartošové (†48)  a Ladislava Štaidla, a ačkoli by si díky dědictví mohl po finanční stránce ulehčit život, svou cestu si chce vydláždit sám. I proto se po úspěšném absolvování hotelové školy evidentně rozhodl ve studiu pokračovat, nikoli však ve stejném či alespoň podobném odvětví.

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce! A Zagorové utrpení do konce života

Video se připravuje ...

Jak je patrné z popisu jeho instagramového profilu, začal se Artur zajímat o psychologii, tedy obor, který lze studovat na předních vysokých školách. Zda o studiu zatím pouze uvažuje, či se již chystá do prvního ročníku, na svém profilu blíže nespecifikuje. Úctyhodný je už samotný fakt, že se i přes dědictví, které mu zanechali jeho oba slavní rodiče, na sobě snaží dál pracovat.  

Leoš Noha čeká dva roky na nové srdce! A slzy Dády pro rodinu Štaidlových

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Tony Dora
28. 2. 2024 • 09:21

Kdyby možná Štaidl si dal život do pořádku s Ivetou tak by tady možná ještě byla.Ona byla na něm zavisla a tak začala pít a stupňovalo se to.

Květoslava Velanova
16. 9. 2022 • 06:17

Byl to hezký pár, i když na p.Steidlovi bylo znàt, že je starší a brànilo jim ke štěstí to, že byl ženatÿ.

AliAlice
15. 9. 2022 • 19:29

Vždycky když vidím tu fotku Ivety,malýho Artura,a Štaidla,tak se mě moc líbí Iveta,která je tam krásná,a malej Arťa,který vypadá jako panenka... Myslím,že tady byli šťastní...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.