Artur pryč, první žena Aňa zpět: STĚHOVACÍ MANÉVRY V DOMĚ ŠTAIDLA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Artur pryč, první žena Aňa zpět: STĚHOVACÍ MANÉVRY V DOMĚ ŠTAIDLA!

Ladislav Štaidl a syn Artur
Ladislav Štaidl a syn Artur ( archiv Blesku)

Velké změny v domě Ladislava Štaidla (†75). To by skladatel, od jehož smrti uplynul rok, koukal. V činžáku blízko porodnice jsou velké manévry. Syn Artur (25) odchází za přítelkyní, střídá ho Láďova první a jediná manželka Aňa (75).

Všechno to do sebe zapadá. „Kam jinam bych měla jít než k dětem?“ odpověděla skladatelova exmanželka na otázku otázkou. A spokojeně dodává: „Aspoň se mohu starat o vnoučata.“ Dovede s nimi pořádně skotačit. Vystudovaná právnička a matka tří dětí to s drobotinou umí a má vrozený velký smysl pro humor. Vnoučata ji milují. Kruh se tak pěkně uzavřel.

Arturovo rozhodnutí o zesnulé matce! A Zagorové utrpení do konce života

Video se připravuje ...

Utekla i Iveta

Právě v tomto domě žila s Láďou zpěvačka Iveta Bartošová (†48). Utekla odtud před více než dvaceti lety, když se skladatel a podnikatel neměl rozvodu. A teď odchází i jejich syn Artur, který už se chce osamostatnit. Z garsonky, kterou tam obýval, se stěhuje k přítelkyni Simoně.

Početná rodina

A nyní tady bydlí Aňa, jediná ze Štaidlových žen, které navlékl snubní prsten a dal příjmení. Žijí tady její nejstarší syn Jiří (48), právník po matce, se svou rodinou a také dcera Karolína (41) s partnerem Davidem Talpou (52) a jejich dvěma dětmi. Jan (46), jenž vystudoval vysokou hotelovou školu, staví pro svou rodinu dům.

Život nejpopulárnější zpěvačky Ivety Bartošové

Video se připravuje ...

Slavná rodinná pouta

Matkou životního partnera Štaidlovy dcery Karolíny je skvělá dabingová herečka nositelka Ceny Thálie a zpěvačka, Hana Talpová (83). Ta je navíc příbuznou zesnulého skladatele Karla Svobody (†68).

Pět vnoučat

Vnoučaty se to kolem Ani jen hemží. Jiří má dvě dcery, Jan syna a Karolína syna a dceru.



Přečtěte si
1pravda1
7. 3. 2022 • 11:47

zřejmě Artur chce svůj život, k otci šel povinně soudem, je dospělý a chce budovat život s přítelkyní, nepotřebuje k tomu celou Štaidlovu rodinu

1pravda1
7. 3. 2022 • 11:46

její děcka dělají kariéry a nemusí hledat drahé chůvy, - pokud její vnoučata ji mají rády, tak fakt není co řešit.... sám Štaidl ví, jak jí ublížil svými věčnými nevěrami - deset let se Zelenkovou, pak s Bartošovou měl jako ženatý i dítě... a další a další milenky.... PROSTĚ SE STARÁ O VNOUČATA MÍSTO DRAHÝCH CIZÍCH ŽEN - CHŮV

kristinn
6. 3. 2022 • 18:02

Viki,...""Je smutné, když jsou mstiví a zapšklí...( - Keď tá staroba so sebou prináša toľko negatívov, obmedzení.Vidím to na našich. Ocko nikdy nenadával, nepoužíval hrubé výrazy, bol samý úsmev a veľký ľudomil.Ale teraz, keď mu napr. padá veľa vecí z rúk a on by tak strašne rád ešte niečo tvoril - hlavne z dreva, pajedí sa sám na seba a veru aj nepekná nadávka z neho vypadne...To asi pochopíme všetci, lebo zdravotné obmedzenia nám veru na nálade a dobrosrdečnosti iste nepridajú...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.