Syn Petra Sepéši po zhlédnutí Ivety: Konečně jsem pochopil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Syn Petra Sepéši po zhlédnutí Ivety: Konečně jsem pochopil

Premiéra minisérie Iveta: Syn Petra Sepéšiho Petr Belhocine
Premiéra minisérie Iveta: Syn Petra Sepéšiho Petr Belhocine (CNC_David Kundrát, Martin Hykl)

Velmi těžké bylo pro jediného syna zpěváka Petra Sepéšiho (†25) sledovat jeho začátky na filmovém plátně. Narodil se až po smrti svého otce, a nikdy tak neměl možnost se s tatínkem setkat.

Do Lucerny dororazil Petr Sepéši junior (35) s velkým očekáváním, jak tvůrci ztvárnili jeho tatínka, který tragicky zahynul na kolejích. „Vůbec nevím, co od série mám očekávat, těším se a jsem i nervózní zároveň,“ okomentoval Sepéši junior. Během promítání třídílné série si prožil citovou jízdu na horské dráze.

Nová minisérie Iveta odhalí zajímavé momenty ze života Bartošové

Video se připravuje ...

„Smál jsem se i plakal, pak se zase smál a znovu plakal. Bylo to pro mne hodně zajímavé v tom, že jsem pochopil spoustu věcí ze svého života. Dostal jsem i odpovědi na to, proč se někdy chovám, tak jak se chovám,“ prozradil po slavnostní premiéře. Příběh pořádně zahýbal i s jeho matkou Marií. „Bylo tam spousta momentů, které jsem poznávala a byla smutná. Sama jsem tam tak trochu vyobrazena, ale tak krutá jsem k Ivetě nikdy nebyla. Ale je pravda, že Petr měl přítelkyň hodně,“ svěřila se dojatá matka Sepéšiho syna. Pro oba pak bylo nejtěžší, když zpěvák umírá na kolejích v autě, při srážce s vlakem. V ten moment do posledního místa zaplněné kino oněmělo...

První trailer minisérie Iveta: Slavná zpěvačka ožívá na Voyo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.