Mrazivé okolnosti smrti Bartošové: Nečekané propojení se Sepéšim i Rychtářem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mrazivé okolnosti smrti Bartošové: Nečekané propojení se Sepéšim i Rychtářem

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Karel Kopáč)

Zítra to bude přesně rok ode dne, kdy zpěvačka Iveta Bartošová (†48) spáchala sebevraždu. Svůj život ukončila na kolejích, kde se nechala přejet vlakem. Tato tragická událost zasáhla nejen její nejbližší, ale také všechny její fanoušky a celkově český hudební průmysl. Existují ale mrazivé detaily, o kterých se dodnes nemluvilo.

Iveta se během svého života o sebevraždu pokusila hned několikrát. Nejdřív spolykala prášky, pak si podřezala žíly, ale každý její pokus byl neúspěšný. Nakonec si ale vybrala den 29. dubna 2014 a věděla, že na kolejích nemá šanci na přežití. Proč si ale vybrala zrovna tohle datum?

Příčina smrti Altmannové. A reakce Rychtáře na seriál o Ivetě

Video se připravuje ...

Ve stejný den kdysi tragicky zemřela i její životní láska Petr Sepéši (†25). Ten v autě nedával pozor a omylem vjel pod jedoucí vlak. Tragická nehoda, která Petra stála život, se udála 29. července. Měsíc se sice liší, ale den a způsob úmrtí nikoliv. Že by Iveta chtěla odejít stejným způsobem, jako její dávná láska? Možná jí to dodávalo naději, že budou opět spolu. V osudový den měl navíc narozeniny Ivetin tehdejší partner Josef Rychtář (63), který od té doby už žádné neslaví ....

První trailer minisérie Iveta: Slavná zpěvačka ožívá na Voyo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
7. 5. 2022 • 00:45

Iveta si to datum nejspíš nevybírala. Využila toho, že byl Rychtář, který jí hlídal, předvolán na Policii a utekla z domu na koleje.

Dianthos
7. 5. 2022 • 00:42

Rychtář těžko. O sebevraždu se pokoušela několikrát. Jenom za Rychtáře už metodu dotáhla k dokonalosti, takže se jí to konečně povedlo.

mbmb
29. 4. 2022 • 08:10

zemřela na covid.to bude další novinářská kachna

ivanak
29. 4. 2022 • 07:14

Tak nevím, jestli jsou ti pisalci opravdu hloupí, ale opět. Zítra to bude rok co spáchala Iveta Bartošová sebe­vraž­du..­..ješ­tě, že nepracujete ve zdravotnictví, to by možná pacient nepřežil, protože za vaše chyby v datech, by se nedostal k léčbě..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.