Michal David o vztahu Sepéšiho a Bartošové: VELKÝ OMYL | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

David drsně o Sepéšim a Bartošové: VELKÝ OMYL

Iveta Bartošová a Petr Sepéši v době největší slávy
Iveta Bartošová a Petr Sepéši v době největší slávy (Foto: ČTK/L. Hajský, TV Nova, FTV Prima, archiv)

O vztahu mladé Ivety Bartošové (†48) a Petra Sepéšiho (†25) se mluvilo všelijak. Zatímco část veřejnosti jim lásku přála, objevovaly se i hlasy, že jde o prostý kalkul. To je ale podle lidí z blízkosti páru naprostý omyl. 

Podobně to vyvrátil i hitmaker Michal David (61). Ten v rozhovoru pro Nova Plus řekl, že je přesvědčený o tom, že šlo o nefalšovanou lásku. „Petr byl velmi milý, pozorný a k Ivetě se choval moc hezky. Opravdu se měli rádi a hodně si spolu povídali.“ Po smrti Sepéšiho se Bartošová dávala dlouho dohromady. „Svým způsobem jsme jí chtěli pomoct, a tak jsme pro ni začali psát písničky,“ řekl také David.

Covid stále ve Stardance, kdo přijde o další kolo? A Kubišová šíleně trpí

Video se připravuje ...

Sám na spolupráci vzpomíná velmi rád. Iveta totiž byla naprostý profesionál, byl na ni spoleh, chodila včas, uměla text, nebylo potřeba ji navádět, prý měla vše v sobě. Ivetina kariéra jen kvetla. „Kam Iveta přišla, tam vysvitlo slunce. Publikum ji milovalo,“ popisuje její začátky Michal David. 

První problémy přišly až poté, co se Bartošové a Štaidlovi (†75) narodil Artur. Když mu byly tři roky, rozhodla se od Štaidla odejít. Pracovní i psychické vypětí a ne příliš velké štěstí na životní partnery si nakonec vybraly svou daň. Iveta dobrovolně ukončila svůj život 29. 4. 2014. 

První trailer minisérie Iveta: Slavná zpěvačka ožívá na Voyo

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Dianthos
7. 5. 2022 • 00:35

Díky Ivetě? Nebo díky Petrovým rodičům, kteří jednu z jeho milenek nepřijali do rodiny navzdory tomu, že tvrdila, že čeká jeho dítě? Test otcovství tehdy údajně odmítli udělat, prostě ho nechali zapsat, jako Petrova syna, ale tím to pro ně skončilo.

Dianthos
7. 5. 2022 • 00:31

Omyl byl v tom, když si někdo myslel, že šlo pouze o kalkul. Petr měl Ivetu rád, chránil jí. Jenom se k ní nechtěl vázat, chtěl si užívat života.

Dianthos
7. 5. 2022 • 00:28

Tímto nesmyslem krmil veřejnost zhrzený Gotlieb a jedna z Petrových milenek, která později přišla s tím, že s ním čeká dítě. Jeho rodiče o její existenci neměli ani tušení. Takže jaká partnerka?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.