Dávný milenec Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura: Znovu na scéně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dávný milenec Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura: Znovu na scéně!

Zdeněk Macura, milovník Ivety Bartošové.
Zdeněk Macura, milovník Ivety Bartošové. (Martin Hykl)

Autorka legendárního hitu Pejskové se koušou, který hýbal internetem, slavila narozeniny ve velkém stylu! S partou přátel se zpěvačka Marie Pojkarová (67) sešla v restauraci na Střeleckém ostrově a společnost to byla vskutku pestrá.

Do restaurace dorazila řada osobností převážně z hudební branže. Mezi nimi například zpěvačka Eva Borská (46), zpěvák Richard Sacher, fotograf Jakub Ludvík (52) či samozvaný ochránce zesnulé Ivety Bartošové (†48) Zdeněk Macura (47). Jméno Bartošové během večera zaznělo hned několikrát a Borská, která nedávno vystoupila na vzpomínkovém koncertu pro Ivetu, zazpívala i několik jejích písní. Mikrofonu se ale chopila i řada dalších lidí – velký úspěch měl například Sacher, který celým večerem provázel i jako moderátor, a zapěla si i sama oslavenkyně. Samozřejmě – k radosti všech přítomných – nemohli chybět legendární Pejskové!

Režisér Ivety Michal Samir: V životě Bartošové bylo všechno

Video se připravuje ...

Dva dorty

Během jednoho z čísel se Pojkarová pořádně rozparádila. Na zpěváka na podiu společně s kamarádkou mávaly kalhotkami a podprsenkou, kterou mu pak zpěvačka narazila i na hlavu. Vedle hudby nechybělo hostům ani dobré jídlo. Macura, jehož s Pojkarovou pojí letité přátelství, dovezl hned dva dorty – jeden ovocný a jeden čokoládový s jahodami, jehož polevu zdobil nápis „Marušce“. Od dalšího ze svých přátel pak zpěvačka obdržela velký perník ve tvaru dvou pejsků. Jak se zdálo, vždy veselá Pojkarová si oslavu náležitě užila!

Seroš X: Iveta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5348500
22. 10. 2022 • 11:56

Vtipný komentář!!

Uživatel_5348500
22. 10. 2022 • 11:55

Sešly se nuly, které se potřebují zviditelnovat za pomoci nesmyslů. Nějaká Pojkarová a zpěvačka? kde zpívá a co zpívá,že o ní není slyšet, žádné její písně v rozhlase neznějí a Macura? případ pro Bohnice, jak už jeden zde napsal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.