To nej z českých sociálních sítí: Kdo nesleduje Karocha a Macuru, jako by nežil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To nej z českých sociálních sítí: Kdo nesleduje Karocha a Macuru, jako by nežil

Pokud nesledujete na sociálních sítích tyhle dva, tak o hodně přicházíte. V případě Zdeňka Macury například o příležitost koupit si magnetku na oblečení nebo světlo, které má na jednom skrytém dílu napsáno "Stop domácímu násilí!" Macura prostě změní životy spoustě lidí. Asi jako ho změnil Ivetě Bartošové. Druhou osobností je Pavel Karoch, u kterého je vidět, že se mu jeho kariéra fotbalového komentátora už dostala až na mozek. Co dělá, když se nudí, si můžete pustit v dnešních Síťovinách na Mall.tv.

Martin Jirman, Lucie Macháčková, Petr Vojnar a Bára Guzdková jsou tu proto, aby vám neunikl žádný žhavý trend ze sociálních sítí. S námi nebudete out! Jaký status otřásl Facebookem, jaké vyfiltrované fotky zaplavily Instagram, kdo se ztrapnil na TikToku a které celebrity přestřelily napříč sítěmi? To se dozvíte v našem svižném zpravodajství a nepřijdete ani o zvířátko na konec.

Autor:  mc

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.