Michal Penk se po letech ukázal: Šokuje vzhledem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Michal Penk se po letech ukázal: Šokuje vzhledem!

Michal Penk
Michal Penk (Adéla Tauscherová)

V 80. letech byl dívčím idolem a jeho hudební kariéra stoupala strmě vzhůru. Pak ale nastal drsný pád na dno. Zpěvák Michal Penk (54) totiž začal užívat drogy a to mu zničilo slibně rozjetou kariéru.

Dlouho o něm nebylo ani vidu, ani slechu. Nedávno ale začal být znovu aktivní na Instagramu, kde pozdravil své věrné fanoušky, které to mile překvapilo. Penk totiž vypadá senzačně! Jde vidět, že svou drogovou minulost má za sebou a teď se snaží být tou nejlepší verzí sebe samého.

Od svých příznivců má plnou podporu. „Michale, vypadáte úžasně, jako byste zastavil čas. Držím pěsti a nějakou novou písničku prosím,“ napsala například fanynka Mirka. „Michale, vypadáte báječně a doufám, že se i báječně cítíte,“ přidala se Jaromíra.

 

Michal Penk byl vůbec prvním zpěvákem legendární skupiny Lucie. Poté randil s Ivetou Bartošovou (†46), pro kterou složil hned několik písní - Závoď s mládím, Tichá píseň a mnoho dalších. Do drogové pasti spadl roku 1994. Tehdy se údajně chtěl zbavit frustrace ze světa showbyznysu a do toho ho opustila milovaná přítelkyně. „Rozešli jsme se tehdy s Ivanou, se kterou mám syna. Nechtěl jsem být doma sám a začal jsem chodit na nesprávná místa. V takových okamžicích cítíte, že kdyby tam byli vaši rodiče, řeknou vám, ať mažete domů. Já jsem to však neudělal a to byla chyba," pronesl zpěvák v roce 2019 pro iDnes.cz. Uvidíme, zda se mu podaří se opět vrátit na výsluní.



Přečtěte si
lekno
27. 12. 2022 • 15:07

Beethoven, ne Beethowen..
Trapas.. Stihla jsem světoznámému hudebníkovi zkomolit jméno. To bude asi tím, že je už pomalu po Vánocích.. Raději už odcházím..

lekno
27. 12. 2022 • 14:55

Milé, že Michal P. dal o sobě vědět. Je to talent – hlasový a dobrý hudební skladatel. Hned mě napadla od něho píseń „Vánoční“ - moc hezká.. Připomíná mi Beethowena, jeho klavírní styl je někdy trochu podobný jako v díle Měsíční sonáta.. Dramatický nepřehlédnutelný zjev i projev. Nepíše lehkotonážní písně typu Holky z naší školky, které mi vždy připadali poněkud směšné. Spíše tvoří takovou originální hlubší hudbu.. Smutek hodit za hlavu a dívat se dopředu – ať se daří..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.