Hitmaker Michal David: »Přepálenými« lístky dopálil fanoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hitmaker Michal David: »Přepálenými« lístky dopálil fanoušky!

Michal David
Michal David (profimedia.cz)

Podle svých slov chtěl udělat radost fanouškům a začal prodávat vstupenky aspoň na svůj on-line koncert. Částka, kterou za to Michal David (60) žádá, se mnohým z nich prý vůbec nelíbí a bouří se.

Své narozeninové koncerty v O₂ aréně už musel dvakrát přeložit, pro své příznivce si tak podle svých slov připravil překvapení a začal vybírat peníze na živý koncert v Divadle Broadway. Než aby je ohromil, je spíše ale naštval.

Vstupenka za 690 Kč se jim zdála přemrštěná. „Jsem velice zaskočen a přiznám se, i nemile překvapen vašimi reakcemi na připravovaný stream on-line koncertu,“ pokáral je král diskoték a hned se bránil, že před tím zcela gratis odvysílal dva on-line recitály. Ani korunu z toho nebude mít prý ani teď.

Michal David o odložených koncertech! A Janečkovi vysekl poklonu!

Video se připravuje ...

„Tahle částka slouží pro pokrytí velmi drahé techniky pro samotný přenos, realizace světelné aparatury, veškeré potřebné další techniky, honoráře techniků a kapely, pronájmu divadla...“ vypočítával David. Pokud prý přece jen něco utrží, věnuje to na charitu.

Hvězda Slunečné přistižen se slavnou milenkou! A Hůlka protestuje v restauraci u piva

Video se připravuje ...



Přečtěte si
laskava
4. 3. 2021 • 12:29

Dokud lidi budou podporovat tuhle skupinu lidí tím, že si koupí nehorázně drahé vstupenky, dotud herci a zpěváci budou považovat svoji práci za výjimečnou. Kultura je sice příjemným zpestřením života, ale ne věcí nezbytnou. Z toho by se měla odvíjet i cena práce umělců i "umělců".

lekno
4. 3. 2021 • 10:40

Doba je těžká a cena se múže zdát vysoká pro příznivce zpěváka. Pokud ale na to nemám, nebudu remcat na cenu vstupenky. Raději se odklidím, kam patřím. Což jsem taky udělala. Michal D. ví sám nejlíp, co pújde na co a když se to nelíbí zájemcúm, nikdo jim nekáže uhradit cenu a zúčastnit se..

mbmb
4. 3. 2021 • 09:53

Škoda ze ne 1600 Kč neboť ten nezpívá ale knuci , falešné místy.Fanouskum toho člověka nic nevadi

begonie
4. 3. 2021 • 08:47

Hamty, hamty ať mám víc než tamti..... A chaloupka na Tenerife také něco stojí - jen ta cesta tam i zpět

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.