Nemanželský syn Davida musí jásat! Za vodou díky slavnému otci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nemanželský syn Davida musí jásat! Za vodou díky slavnému otci

Michal se synem Petrem
Michal se synem Petrem (Aha! – Daniel Černovský, Marek Pátek, Martin Přibyl, Petr Novotný, ara)

„Byla to taková letmá známost a stalo se to na diskotéce. Jednou za mnou přišla, že je ve čtvrtém měsíci, ale že si nepřeje, aby někdo věděl, že je to moje dítě,“ přiznal před časem zpěvák Blesku ohledně utajené existence nemanželského syna Petra.

„Nebylo to vyloženě rodinné pouto, ale byl jsem s ním odmala v kontaktu. Platil jsem na něj alimenty i příspěvky na školy, na Vánoce, na narozeniny. Když mu pak bylo osmnáct, poprosil mě, jestli bych mu nezahrál na maturitním plese. Do té doby nechtěl, aby se lidi dozvěděli, že jsem jeho táta, protože by to ohrozilo jeho soukromí. Pak se ale sám rozhodl, že to chce říct, tak jsem souhlasil a novináři se následně dozvěděli, že mám syna," prozradil hitmaker. 

Video se připravuje ...

„Teď spolu vycházíme perfektně, jsme velcí kamarádi a dodneška se mu snažím pomáhat. Koupil jsem mu byt, auto, dostává ode mě peníze, sehnal jsem mu práci. Je to můj syn, takže se mu snažím alespoň tímto způsobem vynahradit, co jsem v jeho dětství a mládí nedělal. Je strašně fajn kluk a máme výborný vztah," okomentoval aktuální vztah se synem Michal David (60) na webu Ženy.iprima.cz.

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
zdengregr
29. 1. 2021 • 01:15

Velký umělec, líbí se mi jeho názory a styl života. Ať se mu daří skvěle!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.