David o předčasném důchodu! Jsem docela unavenej | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

David o předčasném důchodu! Jsem docela unavenej

Michal David
Michal David (Foto: D. Malík, M. Hykl)

Šedesátiletý muzikant je s rodinkou už osmý týden ve svém domě na španělském Tenerife. „V Praze teď nemám co dělat, protože naše branže nemůže vůbec nic, tak jsme tady," tvrdí zpěvák.

Pojal jsem to, jako vždycky všechno, hrozně optimisticky a řekl jsem si, že si dopřeju odpočinek. Protože od roku 2002, kdy jsem začal psát muzikály (Kleopatra, Tři mušketýři, Angelika, Mata Hari, Kat Mydlář…), jsem moc volna neměl. Takže to beru malinko jako předčasný důchod. Nějak se to samo nabídlo, tak toho využívám. Čistím si hlavu a víceméně se věnuji rodině. Jak se říká, všechno špatné je pro něco dobré. Doufám, že příští rok se to celé zase normálně rozjede a já budu mít spoustu energie," okomentoval aktuální situaci Michal David na webu Prozeny.blesk.cz.

Michal David o odložených koncertech! A Janečkovi vysekl poklonu!

Video se připravuje ...

„Já pracuji od svých patnácti, to znamená 45 let. Workoholik asi nejsem, ale i tak jsem docela unavenej. Takže pro mě to není v tuto chvíli až tak špatné. Ale samozřejmě pomaličku taky cítím tendence něco dělat. Připravuji si aspoň koncertní programy, dělám novou dramaturgii… Chceme taky s kapelou nazkoušet věci z nového cédéčka, nehrál jsem je třicet let. Takže, ne že bych nedělal vůbec nic, ale nechávám to plynout. Až mě to chytne, tak mě to chytne," prohlašuje hitmaker. 

Michal David šokuje: Pocta Gottovi nebude! A stojí za rozchodem Issy Vondráčková?

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Lubica258
27. 1. 2021 • 08:41

Manžel šel také vloni do předčasného důchodu. Pracoval totiž v rizikovém pracovišti, které spadalo do 3. stupně, tak na to měl nárok, si myslím. Už to tam nemohl vydržet. Podle článku o rizicích na pracovišti http­s://ww­w.ar­don.cz­/cla­nek/12­4/ka­tego­riza­ce-praci-a-rizika-na-pracovisti , ale zjistil, že na tom mohl být ještě o stupeň hůř .

stoura
10. 12. 2020 • 11:42

S dovolením, co tím chtěl autor říct?

mbmb
9. 12. 2020 • 12:53

Když má auto km na tachometru tak ví se přesně co je nutné dělat.A tenhle člověk nic nedostal gratis,vše zdanil a tak dělá dobře .Regeneruje se .Jako zpěvák vypadá strašně i zpívá = kňučí ,ale to všichni zpěváci i herci stojí za nic

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.