Felix Slováček a jeho děti bez mámy: DÁDA S NIMI NIKAM NESMÍ?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Felix Slováček a jeho děti bez mámy: DÁDA S NIMI NIKAM NESMÍ?!

Fellix Slováček s dcerou Aničkou a synem Felixem ml.
Fellix Slováček s dcerou Aničkou a synem Felixem ml. (Foto Aha! – Pavel Machan)

Vzpomínkový koncert na počest Ivety Bartošové v pražské Lucerně se vyvedl! A především na něm zazářila Anička Slováčková (27) a Felix Slováček jr. (39), které doprovázel jejich otec Felix Slováček (79) se svým Big bandem. Publikum nadšeně tleskalo a vstávalo ze židlí! Kde ale byla maminka Dáda Patrasová (66)?

Měla zase zákaz přijít na akci, kde má rodinu? To se totiž stalo před 14 dny, kdy Felix mladší slavil 39. narozeniny koncertem jen s tátou Felixem a sestrou Annou. Jejich Dáda se totiž pár dní před tím opila na premiéře svých dětí v muzikálu Alenka v říši divů v divadle Karlín. Byla tedy Dáda ještě v trestu, že nedorazila zatleskat své rodině do Lucerny?

Patrasová a Slováček se loučili se Zagorovou: Vzpomínka na společné řádění

Video se připravuje ...

Letěla do Prahy

„Dáda byla v době koncertu ještě v letadle. Vracela se z týdenního pobytu v Itálii, kde byla se svými kamarádkami. Nic jiného v tom nehledejte,“ řekl Aha! včera rázně saxofonista Felix a dodal: „Mrzí ji, že to neviděla, neslyšela, naštěstí existuje záznam, tak si to pustí.“ Dáda si prý tedy jenom nechala povyprávět, jak její děti excelovaly, když zpívaly místo Bartošové a Petra Sepéšiho (†25) duet Knoflíky lásky nebo Červená, a jak její dcera zabodovala i v sólové písničce.

Skvostná matka

„Dáda je hrdá matka, ale pochopte, nemusí být všude! My jsme všichni rádi, že si s kamarádkami užila ještě moře,“ komentuje Slováček, kterého samozřejmě štve, když se jeho žena napije až do opilosti, ale miluje ji pořád stejně. „Někdy jsme jako bratr se ségrou, někdy jako milenci, pohádáme se, smíříme se, rozvádíme se. Tak to ale v letitém manželství chodí,“ zdůraznil Slováček s tím, že když děti vyrůstaly, Dáda byla i skvostná matka.

Felix Slováček: Na ženské se dívám, ale nemrkám na ně

Video se připravuje ...

Hrozný otec

To on prý ne. „Byl jsem hrozný fotr! Felixe jsem mlátil. Když trénoval hraní na první nástroje, tak jsem ho neustále pohlavkoval. Skončil jsem, až když chytnul druhou o klavír. Dádě se to vůbec nelíbilo a bránila ho! Já si ale stojím za svým, přísnost na děti ohledně nástrojů musí být, jinak by se nic nenaučily,“ zdůrazňuje Slováček a opakuje, že kdyby Dáda byla v Praze, rozhodně by v Lucerně byla. „V Itálii byla i s tou Ivanou Němečkovou, co zkrášluje ženský, tak se zeptejte jí,“ vybídl nás.



Přečtěte si
1pravda1
4. 10. 2022 • 11:05

silné pohlavkování, že vezme druhou stranou hlavy o klavír způsobuje mikrotraumata mozku - to už je popsáno odborně třeba u hlavičkování při fotbale, což je u dětí omezováno a zakazováno... mlátit děcko do hlavy udělá jen primitiv, to muselo být dětství, mlácení a milenky... Dáda si užila svoje se slováčkem, ale když se chtěla rozvádět, tak nechtěl on kvůli majetku a jeho dělení, tenkrát dáda řekla, že všechny peníze dává na jeho účet - a pak ani nevěděla, kolik z toho účtu dostala milenka Gelemová... že pije, no ani se nedivím a pije za své

picoda
4. 10. 2022 • 09:28

E M
4. 10. 2022 • 08:53

Jaktak koukám, tak mít takovou "rodinku" tak jsem v lihu ,ač nepiju, furt. Po kom se ty děti vyvedli. Že měli úspěch, mno, co v Práglu úspěch nemá, copak oni mají nějaký vkus.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.