Slováčková o mámě Dádě: FALEŠNÉ A NECHUTNÉ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Slováčková o mámě Dádě: FALEŠNÉ A NECHUTNÉ

Anička Slováčková
Anička Slováčková (Blesk:David Kundrát/CNCENTER)

Anička Slováčková (27) si jen tak z ničeho hlavu nedělá! Tohle ale bylo dost už i na  ni. Poté, co ji veřejnost odsoudila za to, že se údajně přestala vídat s mámou, se rozhodla jít proti svým pravidlům a na Instagramu publikovala vyjádření, které mluví za vše! 

Vody rozvířilo dění po premiéře muzikálu Alenka v říši divů, kdy éterem prolétlo, že se Slováčková odmítla setkat s mámou Patrasovou (66), protože byla na mol. Byla sice pravda, že Dáda něco popila, Anička však rozhodně neměla v úmyslu se od ní distancovat, jak tvrdili zlí jazykové, nýbrž se před setkáním po náročném představení jen osprchovat, odlíčit a převléknout. Mezitím se však Dádě udělalo slabo a raději odjela odpočívat domů. 

7 pádů Honzy Dědka: Anička Slováčková o dětství a rodičích Patrasové a Slováčkovi…

Video se připravuje ...

„Tohle mě, s prominutím, nas… Že nepadla zmínka o premiéře, budiž, ale nebyla tam ani řádka pravdy. Já to pak za to schytávala ze všech stran a cítila to jako křivdu. A hlavně i od těch blízkých, a velmi blízkých, kteří si mysleli, že jsem ty informace poskytla já. Někdo zasahuje do mého vztahu s mámou a neprávem a falešně způsobuje konflikty, což mi přijde nechutné,“ vyjádřila se Slováčková podle VIP show s tím, že svou aktivitu na sociálních sítích i ve veřejném životě ještě více omezí. 

Dáda Patrasová slaví 66. narozeniny: Muži ji naháněli, Smoljak chtěl její kalhotky

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.