Slováčková poodhalila rodinnou situaci: Tohle Dádě neprospívá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Slováčková poodhalila rodinnou situaci: Tohle Dádě neprospívá!

Dáda Patrasová s dcerou Aničkou
Dáda Patrasová s dcerou Aničkou (Aha! Marek Pátek)

Sympatická herečka Anička Slováčková (26) se rozhovorům o rodičích, Dádě Patrasové (66) a Felixu Slováčkovi (79), spíše vyhýbá, ale tentokrát udělala výjimku. Rozpovídala se o nedávné autonehodě, kterou způsobila její maminka a přiznala, jak na tom teď je.

Na konci května měla zpěvačka Dáda Patrasová autonehodu, při které nabourala do betonové zábrany. Od té doby bylo toto téma velmi často rozebírané ve všech médiích, což Aničce dost vadí. „Všichni chytrý lidí víme, že to, že se do toho bulvár neustále motá, ničemu neprospívá,“ pronesla v rozhovoru pro idnes.cz. „Evidentně to neprospívá ani mojí mámě, takže já se k tomu nechci veřejně vyjadřovat. Ne kvůli tomu, že bych s tím nic nedělala, ale kvůli tomu, že vím, že to ničemu nepomůže, když o tom něco veřejně řeknu,“ svěřila se mladá herečka.

Dagmar Patrasová po nehodě na pohřbu Abrháma (†82): Pepa byl charakter!

Video se připravuje ...

Tím naznačila, že mediální zájem nemá na její maminku ten nejlepší vliv. „Myslím si, že chytrý lidi vědí, že to není rozhodně tak, že bychom se doma všichni na někoho nějakým způsobem vykašlali nebo to neřešili. To je asi všechno,“ zakončila Anička.

Doma byla očividně autonehoda probíraná ze všech stran a všichni věří, že si dá Patrasová příště větší pozor. Tentokrát se naštěstí nikomu nic nestalo.

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní! Zelenskyj k Česku a razie v Praze

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mika
28. 7. 2022 • 17:06

lidé by to určitě neřešili, kdyby se nebáli, že příště až opilá Dáda sedne za volant, tak někoho z nich může zabít. Nechápu, že policie čr s tím nic nedělá. Na co čekají???? Ty kecy o poruše na autě snad nikdo nebere vážně????

Kosodrevinka
14. 7. 2022 • 06:27

Najviac je divné a zaujímavé, že hneď a okamžite byla u bouračky p.Dády médiá a fotili a natáčeli a plnili net,
Kdo asi ich zavolal ,,na místo činu",
aby totálne p.Dádu zhovadili, Dáda určite ne,
mohlo se to obejít v tichosti, zámer...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.