Patrasová o odcházejícím Slováčkovi? KONEČNĚ JE DOMA KLID | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Patrasová o odcházejícím Slováčkovi? KONEČNĚ JE DOMA KLID

Vytočený Felix Slováček: Dáda už zase pije!
Vytočený Felix Slováček: Dáda už zase pije! (Karel Kopáč, archiv)

V posledních dnech toho bylo na Dádu Patrasovou (66) i Felixe Slováčka (79) až dost. Dáda neukočírovala volant a havarovala, patrně v podnapilém stavu, když jela koupit krmení pro zvířata a celá kauza se nepříjemně rozmázla. Do kolečka byl zapojen nejen rodinný přítel Jiří Krampol (83), ale samozřejmě i manžel Felix, který začal být opět spojován s jinými ženami, jelikož prý podle jeho údajných slov nelze s Dádou, která opět nekontrolovatelně pije, zůstat pod jednou střechou. Vypadá to ale, že nic není tak horké, jak se zdá. 

Zpěvačka totiž překvapila fotkou od svého kadeřníka, kde jí to skutečně velmi slušelo a byla viditelně odpočatější i v obličeji, což není s dramaty, která se mají v jejich vile odehrávat, moc slučitelné. Sama se navíc vyjádřila, že u nich vládne pohoda jako dlouho ne. 

„Dovolená mi určitě prospěla, navíc mám velmi šikovného kadeřníka, který mi zrovna dělal ozdravnou kúru na vlasy, proto vypadají o tolik lépe. A je možné, že jsem také trochu zhubla. To ale nevím jistě, protože už se radši vůbec nevážím,“ řekla Patrasová pro ŽivotvČesku.cz a pochlubila se i plány do dalších dní: „Mám se teď opravdu dobře, doma máme s manželem po letech konečně klid, tak jsem za to ráda. Máme v plánu ještě další dovolenou, tentokrát s naším řeckým kamarádem plánujeme vyrazit do Athén, takže už se na to těším."

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní! Zelenskyj k Česku a razie v Praze

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.