Štěstí, že žije! Patrasová kousek od tragédie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Štěstí, že žije! Patrasová kousek od tragédie

Dáda Patrasová a Felix Slováček
Dáda Patrasová a Felix Slováček (profimedia.cz)

Dáda Patrasová (66) doslova utekla hrobníkovi z lopaty. Málo se ví, že prožila klinickou smrt po operaci páteře. O své zkušenosti promluvila v pořadu Miluše Bittnerové (44) Na Kafeečko. 

„Stalo se to, že asi dva dny po operaci jsem šla do koupelny. Bylo to ráno v šest. Prostě jsem šla do té koupelny a takhle jsem se sehnula, už nevím pro co, a ono mi to tady ruplo. A to tak, že se mi udělal úplný buřt a úplně to tak táhlo. Což o to, ale já jsem nemohla dýchat. Lapala jsem po dechu, doplazila jsem se k tomu zvonku a zvoním na sestřičku. No a ona přišla a já už jsem nemohla ani pořádně mluvit,“ popsala náhlou slabost Patrasová. V té době ještě netušila, jak blízko bude své smrti.

Koronavirus sílí! Další země vstoupí do NATO a Bubílková si vystřelila z Dády. Jak reagovala?

Video se připravuje ...

„A pak už mě položili na postel, dávali mi nějaký kyslík a něco se mnou dělali. Najednou mi bylo dobře. A viděla jsem sebe na té posteli, kde seděl doktor a říkal: Jsem s vámi, jsem s vámi. Tohle mi říkal pořád. Já jsem v duchu říkala: Tak něco dělej, protože já nemůžu dýchat. No a pak jsem viděla, jak přijelo ARO v těch červených kostýmech a se stříbrnými kufry. Vím, že tam byla taková blonďatá paní doktorka, no a pak už jen tma,“ vysvětlovala detaily. Pak jí projel život před očima. 

„Měla jsem před sebou takové dva obdélníky jako televize. Jeden tady, jeden tady. No a na tom levém stály moje děti, byly smutné a držely se. Nějaký mužský hlas pořád monotónně říkal: Nesmíš, nesmíš. No a tady mi projíždělo moje dětství a vlastně můj život. A projela mi tam scéna, kdy jsem dělala prostné na hudbu Exodus. V té rychlosti to tam běželo,“ svěřila také v rozhovoru Bittnerové. Dáda se probudila až na JIP, na svou zkušenost ale nikdy nezapomněla. 

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní! Zelenskyj k Česku a razie v Praze

Video se připravuje ...



Přečtěte si
adam.jacques
17. 7. 2022 • 13:28

Dada prožívá klinickou smrt kazdy den, když se vyleje jak váza. Naposledy v den nehody, kdy se valela ožralá po zemi jak nějakej houmelesák 🤢🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.