Trumpová (†73) vs. Patrasová (66): DĚLILY SE O MILENCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Trumpová (†73) vs. Patrasová (66): DĚLILY SE O MILENCE!

Dáda Patrasová a Ivana Trump měly stejného slavného milence. Dokonce ve stejný čas.
Dáda Patrasová a Ivana Trump měly stejného slavného milence. Dokonce ve stejný čas. (Archiv Blesku)

Felix Slováček (79) znal zesnulou Ivanu Trumpovou (†73) od sedmdesátých let, navíc pochází, stejně jako ona, ze Zlína. A propojení jejich rodin je ještě silnější – Felixova manželka Dagmar Patrasová (66) randila se stejným mužem jako Ivana!

Náhle zesnulá exmanželka bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa Ivana, která minulý čtvrtek podlehla zraněním po pádu, byla s rodinou Slováčka a Patrasové úzce propojena. Jak ona, tak Dáda totiž v šedesátých letech minulého století milovaly jednoho muže – textaře Jiřího Štaidla (†30), bratra Ladislava Štaidla (†75). Ten s Ivanou i mladou studentkou herectví Dádou randil n a j e d n o u . „Tak nějak jsme se s Ivanou Jirkovi prolínaly,“ prozradila kdysi Patrasová s tím, že to, jak si s nimi hrál, vyšlo najevo poté, co v roce 1973 zemřel při nehodě.

Zesnulá Ivana Trumpová (†73): Úspěchy a skandály jejího života

Video se připravuje ...

Pro Dádu i Ivanu bylo nové zjištění velkým překvapením. Maminka bratrů Jiřího a Ladislava Miloslava (†93) měla Dádu velmi ráda. Brala ji jako svou dceru, dokonce jí a Felixovi dohodila koupi vinohradské vily. „Jak to bylo mezi Dádou, Ivanou a Jirkou, sám nevím. Já Ivanu poznal jako Jirkovu přítelkyni, tehdy úspěšnou lyžařku Ivanu Zelníčkovou. Byla to krásná ženská, za kterou se každý ohlédl,“ vzpomíná Slováček. „I když se potom vdala za Trumpa a žila v Americe, občas jsme se viděli, když byla naše kapela na cestách. Pamatuji si třeba na krásný večer v Mnichově, kdy jsme pili bílé víno a mluvili o všem možném.“ A sama Ivana už dříve jeho slova potvrdila. 

Coby zlínského rodáka pak Trumpová Slováčka vždy pověřovala i jedním úkolem. „Pokaždé mě pověřila, abych, až budu ve Zlíně, zajel za její mámou. Vždycky jsem to udělal a pokaždé paní Zelníčkové musel slíbit, že zahraji na jejím pohřbu,“ prozradil Slováček. Toho by ani ve snu nenapadlo, že krásná Ivana, jak ji bude vždy ve vzpomínkách vidět, bude mít pohřeb dříve než její maminka… )

Tělo Ivany Trumpové (†73) už odvezli: Manévry s černým pohřebákem!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Locust
18. 7. 2022 • 10:54

To jsou teda krkolomna propojeni..jinak co ja vim,tak J.Štaidl si mel brat krasobruslarku H.Maskovou..takze je jich sprizneno pres postel asi o hodne vic..

adam.jacques
18. 7. 2022 • 09:38

Nejen o flašku 😁 Zřejmě i o plastického chirurga...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.