ALKOHOL U DÁDY PATRASOVÉ (66)? VINU SVEDLA NA SVŮJ MERCEDES | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

ALKOHOL U DÁDY PATRASOVÉ (66)? VINU SVEDLA NA SVŮJ MERCEDES

Dáda Patrasová odmítá vinu za bouračku: Může za to moje auto! Já nic…
Dáda Patrasová odmítá vinu za bouračku: Může za to moje auto! Já nic… (avid Malík, Karel Kopáč, Tonda Tran, Aktu.cz, Facebook.com)

Nové skutečnosti ukazují květnovou bouračku Dády Patrasové (66) v trochu jiném světle. „Auto je v servisu, a tam zjistili, že nebylo v pořádku,“ řekla deníku Aha! herečka. „Dokonce mechanik mluvil o štěstí, že jsem nejela po dálnici,“ upřesnila.

Přímo na narozeniny svého muže Felixe Slováčka (79) letos 23. května skončila Dáda se svým mercedesem v betonové zábraně před jejich vilou na rozhraní pražských Vinohrad a Vršovic. „Auto nešlo ovládat, nemohla jsem zahnout,“ popsala Aha! Patrasová situaci, jež předcházela bouračce.

Svědci o dovolené Felixe a Dády: Pila a byla agresivní! Zelenskyj k Česku a razie v Praze

Video se připravuje ...

Odmítla dýchat

Už když dojížděla k domovu, měla prý jako dlouholetá řidička nepříjemné tušení, že se s autem něco děje. „Byla jsem z toho otřesená, prostě úplně v šoku, protože jsem nic takového nemohla předvídat. Naštěstí jsem cítila, že něco s vozem není v pořádku, proto jsem jela pomalu,“ dodala Dáda. Přesto odmítla na místě dechovou zkoušku a nevydala ani řidičák.

Meďáky v garáži

Jezdí už od mládí, nikdy se za volantem nebála. „Auto je v mé profesi nutnost, musím často mimo Prahu,“ vysvětlila Patrasová. Vystřídala už několik značek, nyní oba s manželem Felixem již několik let ctí auta s charakteristickou třícípou hvězdou v kolečku.

Jágr se srazil s tramvají! Opičí neštovice v ČR. A nepříjemná dohra pro Patrasovou

Video se připravuje ...

První bouračka

V prosinci 2018 narazila herečka do auta, které řídil mezinárodně hledaný zločinec. Tehdy nadýchala 2,5 promile, přišla o řidičák a zaplatila tučnou pokutu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.